Solicitatiebrief commercieel medewerker

 

Een voorbeeld sollicitatiebrief commercieel medewerker. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede commercieel medewerker sollicitatiebrief te kunnen schrijven .Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Eindhoven, 04 februari 2013)

Betreft: vacature commercieel medewerker

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Eshuis)

Naar aanleiding van uw advertentie in het Algemeen dagblad van 02 februari jl. solliciteer ik hierbij naar de functie van commercieel medewerker. Tijdens het doorlezen van de advertentie voelde ik mij meteen enthousiast over de vrijgekomen functie van commercieel medewerker. Met deze sollicitatiebrief wil ik u mijn motivatie overbrengen en u ervan overtuigen dat ik geschikt ben voor de openstaande functie van commercieel medewerker.

Ik ben afgestudeerd aan de hogeschool in Eindhoven op de opleiding commerciële economie en ik heb bij verschillende bedrijven al meerdere functies vervult in de commerciële sector. Bij mijn huidige werkgever zijn er weinig doorgroei mogelijkheden en omdat ik zelf heel gemotiveerd en leergierig ben, zoek ik een nieuwe uitdaging en naar mijn mening is uw organisatie de juiste op dit moment. Doordat ik al meerdere jaren ervaring heb denk ik van meerwaarde te kunnen zijn in uw organisatie.

Tijdens mijn opleidingsjaren heb ik naast veel theoretische kennis ook veel praktijk kennis opgedaan en deze heb ik de afgelopen jaren verder door ontwikkeld. Buiten het werkgebied vervul ik ook nog taken in het bestuur van de tennisclub T.V.C. Eindhoven. Ik zit in het jeugdbestuur en in de sponsorcommissie. Deze vrijwillige functies vervul ik al een aantal jaren met veel plezier.

Als commercieel medewerker vind ik het belangrijk dat het teamverband sterk is en dat er samen wordt gewerkt aan de gestelde doelen. Ik ben zelf collegiaal ingesteld en vindt het prettig om in een team te werken maar ik kan mij ook prima zelfstandig redden in mijn werkzaamheden. Verder ben ik sociaal, gemoedelijke, gemotiveerd en commercieel ingesteld. Ik beschik over veel werkervaring en heb al meerdere commerciële functies betreden bij grote organisaties in Nederland. In uw advertentie heeft u aangegeven op zoek te zijn naar iemand met veel ervaring en iemand die leergierig is, ik zie mij zelf terug in de gestelde eisen van de openstaande vacature.

Voor verdere persoonlijke informatie over mijn behaalde diploma’s, cursussen en andere werkervaringen verwijs ik u graag naar mijn bijgevoegde curriculum vitae. Graag zou ik u in een gesprek gemotiveerd mijn sollicitatie toelichting. Met belangstelling zie ik uw antwoord tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Wilt u meer sollicitatiebrieven van commercieel medewerker lezen. Voor €2,50 kunt u 3 verschillende sollicitatiebrief voorbeelden commercieel medewerker downloaden.
Download hier drie verschillende sollicitatiebrief voorbeelden commercieel medewerkerAdvertentie tip