Sollicitatiebrief webdesigner

 

Een sollicitatiebrief Webdesigner. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede Webdesigner sollicitatiebrief te kunnen schrijven.Advertentietip

Eigen naam
Adres
Postcode en WOONPLAATS

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Almere, 09 oktober 2012)

Betreft: vacature webdesigner

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte mevrouw Janssen)

Maandag 08 oktober jl. heb ik telefonisch contact met u gehad over de openstaande vacature van webdesigner. In ons prettig telefoongesprek heb ik mijn vergaande interesse al aan u laten blijken en u gaf aan dat er middels een sollicitatiebrief gesolliciteerd kon worden naar de functie van webdesigner. Via deze brief wil ik mij dan ook voorstellen als kandidaat voord de openstaande functie in uw organisatie.

Ik ben sinds juli 2012 in het bezit van mijn hbo diploma als grafisch ontwerper en bij het zien van de vacature had ik direct enorm veel belangstelling voor de functie van webdesigner. Tijdens mijn opleiding heb ik veel geleerd en dit wil ik nu in de praktijk toetsen. Ik heb mijn stage periode en mijn afstudeer onderzoek verricht bij een internationaal bedrijf en ik heb daar al veel werkervaring op kunnen doen. Aangezien ik net afgestudeerd ben als grafisch ontwerper bezit ik nog niet over veel werkervaring, maar in ons telefoongesprek heeft u aangegeven dat dit niet direct een probleem vormt in uw organisatie.Ik ben van nature leergierig en altijd enthousiast ingesteld. Ik kan hel goed zelfstandig werken en ik kan mij ook makkelijk aanpassen als er een project in teamverband gedaan moet worden. Ik ben over mezelf altijd erg kritisch en daarbij wil ik altijd het beste in mij naar boven halen en aan de rest laten zien. Verder ben ik creatief ingesteld en ik draag altijd zorg voor een origineel stuk werk. Het ontwerpen van websites is mijn passie en ik kan mij creativiteit hierin kwijt.

In bijgevoegd curriculum vitae vindt u meer informatie over mijn opleidingen, diploma’s en werkervaringen. In een persoonlijk gesprek motiveer ik graag waarom ik gesolliciteerd heb bij uw bureau.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

 ===============================

Eigen naam
Adres
Postcode en WOONPLAATS

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Almere, 09 oktober 2012)

Geachte Piet Janssen,

Ik heb uw vacature gelezen waarin stond dat u opzoek was naar een enthousiaste webdesigner. Dat is precies de functie waar ik zelf ook naar opzoek ben! In deze brief zal ik u proberen te overtuigen waarom u mij voor deze functie aan zou moeten nemen.

Ik ben zelf 25 jaar, een gemotiveerde jonge man, en heel erg gedreven! Ik heb zelf de studie grafisch ontwerpen afgerond en ben nu opzoek naar een passende baan, deze hoop ik bij u te vinden.

Ik heb tijdens mijn studie heel erg veel geleerd omtrent het ontwerpen van websites. Dit heb ik dan ook veel in mijn vrije tijd gedaan via bepaalde forums waar ik een extra zakcentje mee wilde verdienen. Nu denk ik dat ik klaar ben om dit serieus aan te gaan pakken en te gaan werken voor een bedrijf. Ik heb in deze tijd tientallen websites ontworpen voor klanten, ik heb dus heel erg veel ervaring, ook beschik ik over klantvriendelijkheid waardoor ik klanten altijd tevreden kan stellen.

Ook zou ik graag bij u willen werken om in de toekomst steeds beter te worden. Ik streef er natuurlijk naar om zo hoog mogelijk te komen in uw bedrijf. Daarom zal ik ook nooit stil blijven zitten zodat ik me kan bewijzen tegenover u.

Ik ben benieuwd wat u van mij vindt, ik zou het zeer op prijs stellen als u mij zou uitnodigen voor een extra gesprek. Dan leert u mij natuurlijk beter kennen en krijgt u een beter beeld van mij.

Ik hoop graag zo spoedig mogelijk van u te horen!

Met vriendelijke groet, Jan Janssen

Bijlage: cv