Een voorbeeld sollicitatiebrief juridisch secretaresse. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede Juridisch secretaresse sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam
Adres
Postcode en WOONPLAATS

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS

Enschede, 04 oktober 2018

Betreft: vacature juridisch secretaresse

Geachte heer Van Kampen

In het dagblad de Tubantia van 01 oktober jl. heb ik met veel belangstelling de vacature door gelezen voor de functie van juridisch secretaresse. Na ons prettig verlopen telefoongesprek laat ik u weten dat ik interesse hebt voor deze openstaande functie van juridisch secretaresse.

De functie van juridisch secretaresse in uw kantoor spreekt mij aan en past bij mijn opgedane werkervaring als juridisch secretaresse. Uw kantoor is heeft een goede status en is goed aangeschreven als juridisch kantoor. Ik denk mij persoonlijk verder te kunnen gaan ontwikkelen op het gebied van juridisch secretaresse in uw aangeboden vacature. In ons telefoongesprek heb ik u aangegeven dat ik momenteel werkzoekende ben voor een functie als juridisch secretaresse. Bij mijn vorige werkgevers heb ik altijd veel plezier gehad in het werk als secretaresse en heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van het juridische. Door privé omstandigheden ben ik de afgelopen 2 jaar niet in dienst geweest van een werkgever.

Nu ik weer kan werken, ben ik ook zeer gemotiveerd om dit ook weer direct te gaan op pakken. Ik heb vergaande interesse in de functie van juridisch secretaresse en heb hiervoor ook altijd gewerkt als secretaresse bij juridische instellingen. Het taken pakket dat ik altijd bij mijn vorige werkgevers heb gehad was heel divers en heb dan ook veel ervaring.

In mijn werk ben ik heel strikt en nauwkeurig en dat vind ik ook noodzakelijk in deze sector. Ik heb altijd veel zelfstandig gewerkt maar ik zou ook niet misstaan in een groep. Ik kan mij goed uit drukken in woorden zowel mondeling en schrift. Daarnaast beheers ik naast de Nederlandse taal ook meerdere talen. Naast de Nederlandse taal beheers ik ook de Engelse, Duitse, Franse en Spaanse taal. Verder ben ik vriendelijk ingesteld en ben ik een harder werkster.

Mocht u meer informatie over mij nodig hebben dan verwijs ik u naar mijn curriculum vitae.
Ik hoop op een positieve reactie.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Toch op zoek naar een andere sollicitatiebrief? klik hier

Advertentietip