Een voorbeeld sollicitatiebrief administratief medewerker zorg. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief administratief medewerker zorg te kunnen schrijven.

Advertentietip

Hans Kazan
Berkenlaan 12
3399LP Doornsegat
06-265989878

Administratiekantoor Klomp
t.a.v De heer Klom
12569 MO Soest

Doornsegat, 15 Maart 2020

Betreft: sollicitatiebrief administratief medewerker zorg

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Na lang zoeken ben ik uw vacature op het internet tegen gekomen, uit deze vacature bleek dat u op zoek bent naar een administratief medewerker die veel affiniteit heeft met zorg. Graag wil ik voor deze functie in aanmerking komen.

Ik heb de opleiding administratief medewerker gevolgd en met succes afgerond, na mijn studie heb ik enkele jaren in de administratie gewerkt en veel ervaring opgedaan. Naast mijn werk heb ik verschillende cursussen gevolgd om mijn kennis verder uit te breiden, maar ik heb ook enkele cursussen gedaan die zeker van pas komen in de zorg.

Verder heb ik vrijwilligerswerk gedaan in de zorg, waardoor ik ook mijn uitbreiding met betrekking tot zorg aanzienlijk heb uit kunnen breiden en in de praktijk kunnen brengen. Graag zou ik deze kennis verder willen uitbreiden en ik ben dan ook zeker bereid om cursussen te volgen.

Ik ben van mening dat deze vacature geschikt is voor mij, vanwege mijn interesse voor de zorg, maar ook omdat ik erg goed met mensen om kan gaan. Mijn communicatieve vaardigheden zijn goed ontwikkeld en ik vind het erg leuk om mensen de zorg te geven die ze nodig hebben. Verder heb ik veel doorzettingsvermogen, waarmee ik het onmogelijke toch mogelijk probeer te maken
.
Ik hoop dat u mij aan de hand van deze brief uit nodig voor een persoonlijk gesprek om het één en ander nader toe te lichten. Voor meer informatie over mij verwijs ik u naar het bijgevoegde curriculum vitae.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

Hans Kazan

Meer tips hoe u een sollicitatiebrief moet schrijven

Advertentietip