Sollicitatiebrief appelplukker

Een voorbeeld sollicitatiebrief appelplukker . Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede appelplukker sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer advertentie tips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Koudekerker, 14 maart 2015)

Betreft: vacature appelplukker

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte heer Damsté)

Met deze brief wil ik mij graag aan u voorstellen. Via een goede kennis heb ik vernomen dat u op zoek bent naar versterking voor uw team. Graag wil ik in uw boomgaard aan de slag als appelplukker. Toen ik ingelicht werd door mijn kennis heb ik direct besloten om u deze brief te schrijven. De functie van appelplukker is mij op het lijf geschreven.

Op dit moment zit ik noodgedwongen thuis omdat mijn werkgever mijn contract wegens economische redenen niet heeft verlengd. Aangezien ik al enige tijd aan het solliciteren ben en tot op het moment nog geen geschikte vacature heb kunnen vinden, spreekt mij de functie van appelplukker enorm aan. In 2009 ben ik afgestudeerd aan het MBO voor agrarisch onderwijs. Doordat het er enorm weinig werk is te vinden in deze branche, ben ik blij verrast met de mogelijke functie bij uw boomgaard.

Ik heb al enige werkervaring in de agrarische sector en hierdoor zal ik zonder problemen kunnen aansluiten bij uw team appelplukkers. Ik ben buitengewoon gemotiveerd om aan de slag te gaan. Ik kan uitstekend uit de voeten als zelfstandige maar ik missta ook niet in een team. In de agrarische sector is het dagelijks de mouwen op stroken en hard werken, dit is de reden waarom ik voor deze branche heb gekozen. Ik ben een doorzetter en wil koste wat het kost mijn quotum halen. Hierdoor ben ik ervan overtuigd dat ik de geschikte kandidaat ben voor de openstaande functie van appelplukker.

Graag zou ik in een gesprek met u mijn sollicitatie willen toelichten. Voor verdere persoonlijke informatie over mij verwijs ik u naar de bijlage waarin ik mijn curriculum vitae heb opgenomen. Volgende week neem ik contact met u op om uw reactie te vernemen.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

klik hier om 2 sollicitatiebrieven appelplukker te downloaden

Advertentietip