Een voorbeeld sollicitatiebrief asfaltmedewerker. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede asfaltmedewerker sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Sollicitatiebrief asfaltmedewerker

Peter van der Zanden
Hendrik van Terpenstraat 1515
7899RE Vleuten
Tel 06-565989

Wegreparatiebedrijf Vleuten
t.a.v. de heer Nijkerk
Bollenpark 48
4598JH De Meern

Vleuten, 12 Augustus 2020

Betreft: sollicitatiebrief asfaltmedewerker

Geachte heer Nijkerk,

Via een vacature site ben ik jullie vacature tegenkomen. Graag zou ik voor de genoemde functie in aanmerking komen en ik hoop dan ook dat u na het lezen van deze brief mij de kans wilt geven om mezelf te bewijzen.

Ik heb al eerder tijdens zomerperiode gewerkt als asfaltmedewerker, helaas was dit vaak alleen maar tijdelijk. Dit is me echter erg goed bevallen en ik zou dan ook graag de kans krijgen om me hierin verder te ontwikkelen. Het afwisselende werk, het team gevoel en het harde werken trekken mij heel erg aan.

Ik ben dan ook erg graag onder de mensen en het werken in een team is voor mij een flinke verrijking van het werk. Ik vind het fijn om met meerdere mensen samen te werken en merk ook dat je op deze manier sneller nieuwe vaardigheden aanleert en nieuwe kennis op doet. Met meer mensen weet je immers meer en kun je makkelijker kennis overbrengen en nieuwe kennis op doen. Verder ben ik iemand die snel verveeld raakt en eigenlijk ook geen baan kan gebruiken waarbij je iedere dag hetzelfde doet.

Dit is zeker niet het geval bij een asfaltmedewerker, aangezien je hier weer andere handelingen moet verrichten. Op deze manier blijft het werk uitdagend en kun je iedere keer weer nieuwe vaardigheden aanleren en meer inzicht krijgen in het werk wat je doet. Verder vind ik het altijd fijn dat als ik thuis kom, ik het idee heb dat ik hard heb gewerkt. Dat geeft me een gevoel van voldoening.

Ik hoop dat u na het lezen van deze brief mij een kans wilt geven om aan te tonen dat ik zeker geschikt ben voor deze baan. Ik zou dan ook zeker de brief willen toelichten en kunnen laten zien wat ik weet en kan. Ik hoop dan ook dat ik word uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Verder heb ik mijn Curriculum Vitae bijgevoegd, zodat u meer inzicht heeft op mijn werkverleden en opleidingen die ik genoten heb.

Met vriendelijke groet,

Peter van der Zanden

Hoe bouw je een sollicitatiebrief op? kijk hier

Advertentietip