Een voorbeeld sollicitatiebrief beauty consulent . Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede beauty consulent sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Haaksbergen, 28 april 2019)

Betreft: vacature beauty consulent

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte mevrouw Kotter)

Met veel belangstelling las ik in de Twentsche Courant Tubantia dat uw beautysalon op zoek is naar een beauty consulent. Met deze brief wil ik mijn vergaande interesse kenbaar maken in de openstaande functie.

Ik ben er van overtuigd dat ik de juiste kandidate ben voor de functie van beauty consulent. Na het behalen van mijn mbo-diploma ondernemer/manager niveau 4, ben ik mijn gaan omscholen tot schoonheidsspecialist. Door mijn opgedane theoretische kennis tijdens mijn mbo-diploma en mijn jarenlange werkervaring als schoonheidsspecialist heb ik alles in huis om de functie van beauty consulent te kunnen invullen.

Mijn huidige baan als schoonheidsspecialist bevalt mij heel goed, maar ik wil mij ook graag verder ontwikkelen en daarom is de openstaande functie bij uw beautysalon de ideale functie voor mij persoonlijk. Ik kan uitstekend zelfstandig werken maar ik zal ook niet misstaan teamverband. Verder beschik ik over goede communicatieve vaardigheden in zowel woord als schrift.

Als u mij persoonlijk zal vragen naar mijn kwaliteiten zou ik u vertellen dat ik leergierig, daadkrachtig, perfectionistisch en een heel groot verantwoordelijkheidsgevoel heb. Ik ben ook absoluut niet bang om initiatieven te nemen en ben altijd recht door zee.

Voor verdere persoonlijke informatie over mijn opleidingen en mijn werkervaringen wil ik u graag verwijzen naar mijn curriculum vitae. In een persoonlijk gesprek zal ik graag nog een keer toelichting willen geven op mijn sollicitatie. Ik zie uw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip