Een voorbeeld sollicitatiebrief boomchirurg. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief boomchirurg te kunnen schrijven.

Advertentietip

Michel de Vonk
Beatrislaan 13
1989 AF SCHOONHOVEN

Boom en plant BV
t.a.v. mevrouw Eik
Berkenlaan 15
5697 KO Lopik

Schoonhoven, 24 maart 2018

Betreft: vacature boomchirurg

Geachte mevrouw Eik,

Graag kom ik in aanmerking voor de openstaande functie van boomchirurg zoals u die vermeld hebt op de website van de nationale vacaturebank. De vacature van boomchirurg past bij mijn opleiding en huidige werkervaring. In deze brief wil ik mij voorstellen als mogelijke kandidaat als boomchirurg bij uw organisatie.

Ik heb in juni 2011 succesvol mijn MBO opleiding Bos en Natuurbeheer op niveau 3 afgerond. Na het succesvol afronden van mijn opleiding ben ik werkzaam geweest als boomverzorger bij Staatsbosbeheer en door alle ervaring die ik heb opgedaan tijdens dit werk ben ik voor mijn gevoel nu klaar voor de volgende stap en dat is om als boomchirurg aan de slag te gaan. In de opleiding heb ik veel geleerd over de natuur en bomen en tijdens mijn werkervaring ben ik mij steeds meer gaan interesseren in het verzorgen van bomen en dan met name zieke bomen.

U treft in mij een persoon die groene vingers heeft en een persoon die van uitdagingen en afwisseling houd. Door mijn interesse in ziekten bij bomen weet ik enorm veel af van de verschillende soorten ziekten die bomen kunnen krijgen, hierdoor kan ik relatief snel handelen wanneer ik opgeroepen word om een boom te verzorgen. Ik ben van mening dat ik de ideale kandidaat ben om in uw Herenbos op te treden als boomchirurg.

Graag zou ik door u worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek, zodat ik mijn motivatie en ver gaande interesse u mondeling kan toelichten. Voor verdere persoonlijke informatie over mijn behaalde diploma’s, cursussen en andere werkervaringen verwijs ik u graag naar het bijgevoegde curriculum vitae. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Michel de Vonk

Bijlage: CV

Snel en open sollicitatiebrief schrijven? klik hier voor een voorbeeld.

Advertentietip