Sollicitatiebrief boomchirurg

Een voorbeeld sollicitatiebrief boomchirurg. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief boomchirurg te kunnen schrijven. Nog meer tips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Schoonhoven, 24 maart 2018)

Betreft: vacature boomchirurg

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte mevrouw Eik)

Graag kom ik in aanmerking voor de openstaande functie van boomchirurg zoals u die vermeld hebt op de website van de nationale vacaturebank. De vacature van boomchirurg past bij mijn opleiding en huidige werkervaring. In deze brief wil ik u mijzelf graag voorstellen als mogelijke kandidaat als boomchirurg bij uw organisatie.

Ik heb in juni 2011 succesvol mijn MBO opleiding Bos en Natuurbeheer op niveau 3 afgerond. Na het succesvol afronden van mijn opleiding ben ik werkzaam geweest als boomverzorger bij Staatsbosbeheer en door alle ervaring die ik heb opgedaan tijdens dit werk ben ik voor mijn gevoel nu klaar voor de volgende stap en dat is om als boomchirurg aan de slag te gaan. In de opleiding heb ik veel geleerd over de natuur en bomen en tijdens mijn werkervaring ben ik mij steeds meer gaan interesseren in het verzorgen van bomen en dan met name zieke bomen.

U treft in mij een persoon die groene vingers heeft en een persoon die van uitdagingen en afwisseling houd. Door mijn interesse in ziekten bij bomen weet ik enorm veel af van de verschillende soorten ziekten die bomen kunnen krijgen, hierdoor kan ik relatief snel handelen wanneer ik opgeroepen word om een boom te verzorgen. Ik ben van mening dat ik de ideale kandidaat ben om in uw Herenbos op te treden als boomchirurg.

Graag zou ik door u worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek, zodat ik mijn motivatie en ver gaande interesse u mondeling kan toelichten. Voor verdere persoonlijke informatie over mijn behaalde diploma’s, cursussen en andere werkervaringen verwijs ik u graag naar het bijgevoegde curriculum vitae. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om twee sollicitatiebrieven boomchirurg te downloaden

Advertentietip