Een voorbeeld sollicitatiebrief dakdekker. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede dakdekker sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Pieter van de Meer
Kleine snor 59
5898KQ Meersen

Dakdekkersbedrijf OZP
t.a.v. meneer de Laat
Paardenmarkt 59
2659 KL Aken

Meersen, 27 mei 2020

Betreft: vacature dakdekker

Geachte de heer de Laat,

Via uw website kwam ik uw advertentie tegen waarin u aangeeft opzoek te zijn naar een ervaren dakdekker. Ik ben een ervaren dakdekker en ben geïnteresseerd in de functie bij uw bedrijf omdat de functie goed past bij mijn ervaring en genoten opleiding. Ik ben een dakdekker van de oude stempel en ik heb nog steeds passie voor het vak. Ik ben een echte vakman, die staat voor kwaliteit.  Graag kom ik in aanmerking voor de openstaande functie voor dakdekker in uw bedrijf.

Mijn diploma voor dakdekker/timmerman heb ik behaald aan de vakmanschool in Maastricht. Direct na de opleiding ben ik begonnen bij een dakdekkers bedrijf om werkervaring op te doen en het vak te leren. In juli ben ik alweer 20 jaar bezig in het vak als dakdekker, maar door economische redenen sta ik per 01 juni 2013 op straat. Ik kan absoluut niet stil zitten en wil zo snel mogelijk beginnen bij een nieuwe baas, die mijn vakbekwaamheid goed kan gebruiken.

Ik ben een hard werkende man die staat voor kwaliteit en goed zelfstandig kan werken, maar in teamverband ben ik ook inzetbaar. Ik werk altijd klantgericht en ben vriendelijk ingesteld. Ik vindt het nooit erg om een collega te helpen of om een extra klus te klaren wanneer dit nodig is.

Ik hoop dat mijn brief voor u aanleiding geeft tot een gesprek, zodat ik in een persoonlijk gesprek mijn sollicitatie kan toelichten. Voor verdere informatie en werkervaring van mij verwijs ik u naar de bijlage waarin mijn curriculum vitae is opgenomen.

Met vriendelijke groet,

Pieter van de Meer

Bijlage: curriculum vitae

Op zoek naar meer bouw sollicitatiebrieven? Klik hier

Advertentietip