Een voorbeeld sollicitatiebrief docent ICT. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede docent ICT sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Sollicitatiebrief docent ICT

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de sollicitatiebrief

Betreft: docent ICT sollicitatiebrief

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Verschillende keren heb ik op het internet dat u nog steeds op zoek bent naar een docent ICT.
Graag kom ik voor deze functie in aanmerking, aangezien dit precies de vacature is waar ik al maanden naar op zoek ben.

Graag zou ik als docent ICT te werk gaan vanwege het feit dat ik het erg leuk vind om met jongeren bezig te zijn en ze iets mee te geven waar ze later nog wat aan hebben. Naar mijn mening is ICT zeker iets waar ze wat aan hebben in hun dagelijkse leven, maar een goede basis wil is ook belangrijk voor de rest van hun leven.

Verder vind ik het vakgebied ICT ook erg leuk, vanwege de constante ontwikkelingen. Ik ben hier dan ook graag mee bezig en volg verschillende cursussen om mijn kennis uit te breiden en up-to-date te houden ondanks dat ik mijn opleiding slechts een jaar geleden met succes heb afgerond.

Ik ben van mening dat mijn goed ontwikkelde communicatievaardigheden en het feit dat ik me gemakkelijk in de belevingswereld van andere mensen kan inleven, goed van pas komen bij het uitoefenen van deze functie. Een andere kwaliteit waar ik over beschik is dat ik erg veel geduld heb.
Ik hoop dat u aan de hand van deze brief, net zo enthousiast bent geworden over mijn als dat ik ben over de vacature en u me uitnodigt voor een kennismakingsgesprek.

Voor meer informatie over mijn arbeidsverleden en opleidingen heb ik mijn curriculum vitae bijgevoegd.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Advertentietip