Een voorbeeld sollicitatiebrief fietstechnicus . Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief fietstechnicus te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de sollicitatiebrief

Betreft: sollicitatiebrief fietstechnicus

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Op het internet heb ik gezien dat u nog op zoek bent naar een fietstechnicus voor een bepaalde tijd. Aangezien ik graag wat meer ervaring op zou willen doen als fietstechnicus en u er één nodig heeft lijkt me dit een perfecte match. Ik hoop dan ook dat u mij een kans wil geven.

Eerder heb ik in een fietsenwinkel gewerkt, waar ik me ook bezig hield met het opbouwen en repareren van fiets. Ik heb dit enkele jaren gedaan, waardoor ik aardig wat ervaring heb gekregen. Tijdens het uitoefenen van deze functie heb ik aardig wat praktijk ervaring op kunnen doen. Ook heb ik verschillende cursussen gedaan met betrekking tot het repareren van fietsen die zeker van pas kunnen komen.
Ik ben erg precies in mijn werk en vind het erg belangrijk om tevreden te zijn over mijn werk. Ik doe er dan ook alles aan om het werk zo perfect mogelijk af te leveren. Verder ben ik erg klantvriendelijk en altijd voor vaste klanten bereid om wat extra’s te doen. Ik ben erg flexibel en in het weekend of in de avond werken is voor mij geen enkel probleem. Ook ben ik in de meeste gevallen bereid om over te werken als dat nodig mocht blijken te zijn.

Ik hoop dat uw ook op mij is gevallen door deze brief en u me uit nodigt voor een kennismaking gesprek. Ik heb mijn curriculum vitae toegevoegd, behalve mijn contactgegevens, opleidingen en het werkverleden kunt u hier ook enkele referenties vinden waar u contact mee op kunt nemen indien u dat wenst.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Advertentietip