Een voorbeeld sollicitatiebrief haarstylist. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede haarstylist sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Marieke Visser
Mauriklaan 16
1598 KO Nijkerk

Kapper de Wit
t.a.v. mevrouw Gilse
Willem de Zwijgerlaan 15
7899 KK

Nijkerk, 15 oktober 2018

Betreft: sollicitatie haarstylist

Geachte mevrouw Gilse

Uw vacature in de krant van zaterdag 11 oktober jl. is voor mij aanleiding om te solliciteren naar de functie van haarstylist. Het daaropvolgende telefoongesprek van afgelopen maandag 13 oktober dat ik heb gehad met Janine Koppers, heeft mij doen besluiten deze sollicitatiebrief te versturen.

Tot januari 2014 ben ik werkzaam geweest bij Haarstudio Kuypers te Nijkerk.
In 2008 heb ik mijn diploma kapster aan het ROC van Zeewolde behaald.
Na deze opleiding ben ik doorgegaan bij Schwarzkopf op het gebied van haarkleurtechniek.
Deze opleiding heb ik in maart 2014 goed afgerond en nu mag ik mij ook officieel colorspecialist noemen. In 2011 heb ik nog meegedaan aan de Coiffure award. Dit is enorm leerzaam voor mij geweest, ondanks dat ik geen Coiffure award in ontvangst heb mogen nemen.

In uw advertentie staat vermeld dat u iemand zoekt die leergierig is en op zoek is naar nieuwe uitdagingen in het vak. Zoals hierboven vermeld ben ik erg leergierig en ik sta open om nieuwe dingen te leren.
Ook zocht u iemand die zijn/haar collega’s stimuleert en zijn/haar kennis en vaardigheden wil delen. Ik kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
Ik heb een enorme teamspirit en wil dan ook het beste uit een team halen.

Naar mijn inzicht beschik ik door mijn opleiding, stage-ervaring, werkervaring en de interesses voor het vak over voldoende kwaliteiten om in aanmerking te komen voor de functie Hairstylist in uw haarstudio.

Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Voor aanvullende informatie verwijs ik u naar mijn Curriculum Vitae. Graag zou ik u mijn cv en motivatie in een persoonlijk gesprek willen toelichten.

Met vriendelijke groet,

Marieke Visser.

Bijlage: curriculum vitae

Kledingadvies? klik hier

Advertentietip