Een voorbeeld sollicitatiebrief heftruckchauffeur. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede heftruckchauffeur sollicitatiebrief te kunnen schrijven .

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Amsterdam, september 2019)

Betreft: sollicitatie heftruckchauffeur

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte heer Parker)

Blij verrast las ik de advertentie van u in het Algemeen Dagblad dat u op zoek bent naar uitbreiding van uw team heftruckchauffeurs. U zoekt een enthousiaste heftruckchauffeur die een welkome aanvulling is om vrachtwagens te laden en te lossen met de heftruck. Ik heb gister, 1 september jl. telefonisch contact met u gehad en in ons prettig verlopen gesprek vertelde u mij om te solliciteren via een brief. In deze sollicitatiebrief wil ik u mijn vergaande interesse laten blijken om voor u als heftruckchauffeur aan de slag te gaan.

Ik heb jaren achtereenvolgens in een groot magazijn gewerkt met enorm veel plezier, door een reorganisatie moest ik helaas het veld ruimen en sindsdien ben ik op zoek naar een gelijkwaardige functie. U geeft in uw advertentie aan dat het een baan is met wisselende activiteiten ondanks dat u op zoek bent naar een heftruckchauffeur. Ik sta open om nieuwe aspecten van het vak te leren, waarbij mijn persoonlijke ontwikkeling voorop staat. Bij mij vorige werkgever heb ik mijn heftruck rijbewijs behaald waardoor ik u een fysiek bewijs kan overhandigen dat ik beschik over afdoende bekwaamheid om een heftruck te besturen.

In ons telefonisch onderhouden van afgelopen maandag heb ik het één en ander over mezelf verteld maar omdat u vroeg om via een brief te solliciteren wil ik graag nog het volgende over mezelf kwijt. Ik ben een harder werker die van door pakken houdt, ik vind dat je nooit te oud bent om aspecten binnen het werkgebied te leren en daarom sta ik ten alle tijden open voor cursussen of opleidingen die betrekking hebben op het werken in een groot magazijn als heftruckchauffeur.
Verder kan ik goed samenwerken en heb ik een flexibele instelling qua werkzaamheden waardoor u mij flexibel kunt inzetten. Met ontzettend veel plezier zou ik mij volledig willen gaan inzetten voor uw bedrijf om u te helpen de doelstelling binnen uw bedrijf te realiseren.

Voor verdere persoonlijke informatie over mijn achtergrond verwijs ik u graag naar mijn curriculum vitae. Graag zou ik u in een persoonlijk gesprek een toelichting geven op mijn sollicitatie. Met belangstelling zie ik uw antwoord tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip