Sollicitatiebrief huisschilder

Een voorbeeld sollicitatiebrief huisschilder. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede huisschilder sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer tips op een rij!

Eigen naam
Adres Postcode
WOONPLAATS

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS

Eindhoven, 14 december 2018

Betreft: vacature huisschilder

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer van Ekeren)

Naar aanleiding van uw advertentie in het Telegraaf van 12 december jl. solliciteer ik hierbij naar de functie van huisschilder binnen uw bouwbedrijf. Bij het lezen van de advertentie voelde ik mij meteen enthousiast over de vrijgekomen functie. Middels deze sollicitatiebrief wil ik u er van overtuigen dat ik zeer gemotiveerd ben om uw team van te komen versterken.

Als huisschilder heb ik bij verschillende erkende bouwbedrijven mogen werken en heb ik veel ervaring opgedaan met de verschillende schilderwerken. In al die jaren heb ik mij voornamelijk gespecialiseerd als schilder in het schilderen van binnen woningen. Bij mijn huidige werkgever kan ik niet verder door groeien. Dit is de reden waarom ik op zoek bent naar een nieuwe uitdaging.

Als huis schilder vind ik het belangrijk dat er een goede sfeer en werkinstelling is binnen het team. Ik ben zelf collegiaal ingesteld en kan goed in een team werken maar zelfstandig kan ik mij ook prima redden. Verder ben ik een harder werker die weet van aanpakken, ben altijd zeer gemotiveerd en ik leer snel. Ik beschik over veel werkervaring en heb al meerdere keren een leidinggevende functie gehad in de werkplaats. U zocht een gemotiveerd iemand die over leidinggevende kwaliteiten beschikt en deze verder wil ontwikkelen, ik denk dat ik zeer geschikt ben voor deze functie.

Voor verdere persoonlijke informatie over mijn behaalde diploma’s, cursussen en andere werkervaringen verwijs ik u graag naar mijn bijgevoegde curriculum vitae. Graag zou ik u in een gesprek gemotiveerd mijn sollicitatie toelichting. Met belangstelling zie ik uw antwoord tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om twee sollicitatiebrieven huisschilder te downloaden

Advertentietip