Sollicitatiebrief kraanmachinist

Een voorbeeld Sollicitatiebrief kraanmachinist. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede kraanmachinist sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer tips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Zwolle, 13 oktober 2018)

Betreft: sollicitatie kraanmachinist

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Heister)

Tijdens mijn zoektocht naar een geschikte functie als kraanmachinist kwam ik terecht bij uw vacature. Middels deze brief wil ik mij graag aan u voorstellen en solliciteren op de vacature voor kraanmachinist.
Ik herken mij exact in het profiel dat u schetst voor de functie van kraanmachinist. Zoals u kunt lezen in bijgevoegd curriculum vitae heb ik jarenlange ervaring. Door mijn ervaring ben ik instaat alle voorkomende werkzaamheden persoonlijk te verrichten.
Ik ben in het bezit van VCA en een geldig rijbewijs B.

Ik voer mijn werkzaamheden als kraanmachinist met veel plezier uit. Door een aanstaande reorganisatie bij mijn huidige werkgever ben ik genoodzaakt om een nieuwe werkgever te zoeken. Uw bedrijf sluit precies aan bij mijn werkervaring, want ik ben werkzaam in een soortgelijke branche. U vindt in mij de kraanmachinist waarnaar u op zoek bent.

Mijn huidige werkgever en naaste collega’s zullen mij omschrijven als een gedreven persoon. Het werk van een kraanmachinist is uiterst zorgvuldig. Het is voor mij persoonlijk een pre om in een gemotiveerd team terecht te komen. Communicatie speelt hierbij een essentiële rol.
Ik beschik over goede communicatieve vaardigheden en het is prettig om met collega’s op één lijn te zitten tijdens kraanwerkzaamheden.

Graag zou ik in een persoonlijk gesprek met u de mogelijkheden bij uw bedrijf bespreken. In de bijlage treft u mijn curriculum vitae aan voor meer persoonlijke informatie, achtergronden en werkervaringen. Hopelijk wek ik uw interesse en zie ik graag een reactie van u tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om twee sollicitatiebrieven kraanmachinist te downloaden

Advertentietip