Een voorbeeld Sollicitatiebrief kraanmachinist. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede kraanmachinist sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Kees van der Kalk
Achterstraat 23
4598 KK Zwolle

Kraanbedrijf de Heister
t.a.v. meneer Heister
Dorpstraatweg 99
5958 DG De Hutte

Zwolle, 13 oktober 2019

Betreft: sollicitatie kraanmachinist

Geachte meneer Heister,

Tijdens mijn zoektocht naar een geschikte functie als kraanmachinist kwam ik terecht bij uw vacature. Middels deze brief wil ik mij graag aan u voorstellen en solliciteren op de vacature voor kraanmachinist.
Ik herken mij exact in het profiel dat u schetst voor de functie van kraanmachinist. Zoals u kunt lezen in bijgevoegd curriculum vitae heb ik jarenlange ervaring. Door mijn ervaring ben ik instaat alle voorkomende werkzaamheden persoonlijk te verrichten.
Ik ben in het bezit van VCA en een geldig rijbewijs B.

Ik voer mijn werkzaamheden als kraanmachinist met veel plezier uit. Door een aanstaande reorganisatie bij mijn huidige werkgever ben ik genoodzaakt om een nieuwe werkgever te zoeken. Uw bedrijf sluit precies aan bij mijn werkervaring, want ik ben werkzaam in een soortgelijke branche. U vindt in mij de kraanmachinist waarnaar u op zoek bent.

Mijn huidige werkgever en naaste collega’s zullen mij omschrijven als een gedreven persoon. Het werk van een kraanmachinist is uiterst zorgvuldig. Het is voor mij persoonlijk een pre om in een gemotiveerd team terecht te komen. Communicatie speelt hierbij een essentiële rol.
Ik beschik over goede communicatieve vaardigheden en het is prettig om met collega’s op één lijn te zitten tijdens kraanwerkzaamheden.

Graag zou ik in een persoonlijk gesprek met u de mogelijkheden bij uw bedrijf bespreken. In de bijlage treft u mijn curriculum vitae aan voor meer persoonlijke informatie, achtergronden en werkervaringen. Hopelijk wek ik uw interesse en zie ik graag een reactie van u tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Kees van der Kalk

Bijlage: curriculum vitae

Meer sollicitatiebrieven speciaal voor de bouw

Advertentietip