Een voorbeeld sollicitatiebrief loods medewerker . Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede loods medewerker sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

sollicitatiebrief loods medewerker

Andre van de Hoeve
Postcodestraat 122
2322LP De Meern
Tel: 06-2659895

SAB loodsen
Jan van de Akkerstraat 15
4598 LL Vleuten

De Meern, 16 Maart 2020

Betreft: sollicitatiebrief loods medewerker

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Via kennissen heb ik vernomen dat u op zoek bent naar een loods medewerker, graag zou ik voor deze functie in aanmerking willen komen. Ik heb tot op heden nog geen ervaring als loods medewerker, maar de functie spreekt me wel erg aan. Ik heb inmiddels wel ervaring met het ontvangen van pakketten, maar gezien het feit het huidige bedrijf waar ik bij werk erg groot is heb ik alleen ervaring met ontvangst. Graag zou ik de kennis wel verder uit willen breiden en ik hoop dat u mij deze kans geeft.

Het lijkt mij een echte uitdaging om een loods medewerker te zijn die pakketten ontvangt, controleert en op slaat. Op deze manier ben je namelijk een belangrijk onderdeel van een bedrijf aangezien dit effect kan hebben op de rest van de bedrijfsactiviteiten.

Ik ben van mening dat ik geschikt ben voor deze functie gezien mijn leergierigheid. Ik leer graag nieuwe vaardigheden en toe nieuwe kennis op. Verder leer ik ook erg snel, waardoor ik de aangeleerde kennis al snel in de praktijk zelfstandig kan toepassen. Verder ben ik erg precies in mijn werk en ik neem dan ook echt de tijd ervoor om het werk goed te doen. Ik ben namelijk erg resultaatsgericht en ik vind het dan ook belangrijk dat het eindresultaat naar wens is. Verder werk ik graag in team verband, dat is ook één van de redenen waarom ik graag voor deze functie in aanmerking kom. Ik werk namelijk graag met veel verschillende mensen en mijn communicatieve vaardigheden zijn hierdoor flink ontwikkeld. In het verleden heb ik namelijk al moeten samen werken met mensen met andere culturen.

Ik hoop dat u na het lezen van deze sollicitatiebrief net zo enthousiast bent over mij als ik over de functie en u mij uitnodigt voor een persoonlijk gesprek. Voor meer informatie over mijn arbeidsverleden ben ik zo vrij geweest om een curriculum vitae toe te voegen en ook meer informatie over referenties. Dit zodat u contact op kunt nemen met de referenties.

Met vriendelijke groet,

Andre van de Hoeve

Meer sollicitatiebrieven in de productie klik hier

Advertentietip