Een voorbeeld sollicitatiebrief maaltijdbezorger. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een sollicitatiebrief maaltijdbezorger te kunnen schrijven. Pas de voorbeeld sollicitatiebrief aan naar eigen wensen en stuur dan deze op naar uw mogelijke nieuwe werkgever.

Advertentietip

Thomas Louten Haagsehof 30 6789 BB Den Haag

Vers aan tafel.
Van der Laar Plantsoen 2 6787 PL Den Haag

Den Haag, 18 januari 2021

Betreft: sollicitatie maaltijdbezorger

Geachte heer, mevrouw,

Graag zou ik willen solliciteren naar de functie van maaltijdbezorger bij vers aan tafel. In de supermarkt zag ik uw open vacature op het banenbord staan en direct besloot ik een sollicitatiebrief te gaan schrijven.

Ik stel mij graag eerst kort voor. Mijn naam is Thomas Louten, 32 jaar en woonachtig in Den Haag met mijn vrouw en onze dochter. Tot twee weken geleden ben ik als maaltijdbezorger werkzaam geweest bij het bedrijf uitgekookt. Wellicht is het u bekend dat dit bedrijf helaas failliet is gegaan. Daarom ben ik nu op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hierbij gaat mijn voorkeur uit naar een soortgelijke functie, vooral omdat ik de afgelopen jaren zo veel plezier heb beleefd aan mijn werkzaamheden als maaltijd bezorger.

Na de middelbare school heb ik twee jaar de opleiding kok gevolgd op MBO niveau. Deze opleiding bleek voor mij niet de juiste keuze, waardoor ik deze niet heb afgerond. Ik ben gaan werken en leren tegelijk, bij een Delta Daily Food. Hier kwam ik in aanraking met diverse chauffeurs en al snel ontdekte ik dat ik ook graag de weg op wil. Ik was al in het bezit van rijbewijs B, maar heb aanvullend E behaald. Uiteindelijk ben ik bij uitgekookt terecht gekomen, waar ik 6 jaar lang met veel plezier als maaltijd bezorger heb gewerkt.

De werkzaamheden bij mijn laatste werkgever zijn inmiddels helemaal gestaakt. Ik wil graag actief blijven als maaltijd bezorger en ben daarom op zoek naar een leuke functie binnen een kleinschalig bedrijf. Vandaar dat uw vacature mij direct aansprak.

Graag zou ik eens bij u langs komen om mijn sollicitatiebrief mondeling toe te lichten.

Met vriendelijke groet,

Thomas Louten

Bijgevoegd CV

Ben u op zoek naar meer commerciële sollicitatiebrieven? klik dan hier voor meer sollicitatiebrieven

Advertentietip