Een voorbeeld sollicitatiebrief machinist wegenbouw. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede machinist wegenbouw sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de sollicitatiebrief

Betreft: sollicitatiebrief machinist wegenbouw

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

In het (naam tijdschrift) heb ik gezien dat u op zoek bent naar een machinist wegenbouw met veel ervaring. Aangezien ik al enige tijd op zoek ben naar deze vacature en ik beschik over een hoop ervaring, ben ik zo vrij geweest om deze sollicitatiebrief te sturen in de hoop dat ik uiteindelijk wordt aangenomen.

In het verleden heb ik al eerder gewerkt als machinist wegenbouw, waardoor ik een goed idee heb over de inhoud van de vacature.
Doordat ik deze functie al verschillende keren bekleed heb beschik ik over aardig wat ervaring die ten goede komen aan de kwaliteit van het wegdek. Verder werk ik erg snel en ben ik een harde werker. Ik geef graag extra gas, om zoveel mogelijk werk te verrichten binnen een bepaalde tijd. Het afleveren van veel werk van goede kwaliteit binnen een bepaalde tijd geeft mij voldoening en ik doe er dan ook alles aan om dit mogelijk te maken. Verder ben ik erg flexibel en is het geen enkel probleem als ik in de nacht of in het weekend moet werken. Ook doe ik niet moeilijk over overwerken en ben ik altijd bereid om nog een keer terug te komen.

Ik hoop dat u na het lezen van deze brief van mening bent dat ik misschien de persoon ben die u zoekt en u mij uitnodigt voor een nader gesprek. In de bijlage kunt u mijn curriculum vitae vinden met verschillende gegevens van referenties waar u contact mee kunt opnemen.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Advertentietip