Een voorbeeld sollicitatiebrief Management Assistent Vastgoedbeheer. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede Management Assistent Vastgoedbeheer sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Sollicitatiebrief Management Assistent Vastgoedbeheer

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de sollicitatiebrief

Betreft: sollicitatiebrief management assistent vastgoedbeheer

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Op het internet heb ik gezien dat u op zoek bent naar een management Assistent vastgoedbeheer, graag kom ik voor deze functie in aanmerking aangezien ik al vele positieve ervaringen heb gehad met deze functie. Ik heb eerdere tijdelijk in deze functie gewerkt en dat is me goed bevallen, helaas was het niet mogelijk om dit blijvend te doen. Dit omdat ik dit slechts heb gedaan als invaller. Gedurende de tijd dat ik de kans kreeg om deze functie uit te oefenen heb ik ontdekt dat dit de functie is die bij mij past aangezien de functie niet alleen aansluit bij de genoten opleidingen, maar ook goed past bij mijn karakter.

Mijn karakter kenmerkt zich namelijk door precisie en dat past prima bij deze functie. Ik vind het namelijk erg belangrijk om werk goed af te leveren, als ik er geen goed geval bij heb blijf ik net zo lang doorgaan tot ik het wel krijg. Verder probeer ik andere mensen ook te motiveren om zo te werken en probeer ik handvaten aan te geven om dit ook mogelijk te maken.

Verder vind ik het erg leuk om mensen verder te helpen en te ondersteunen, zodat ze zichzelf kunnen overtreffen. Ik vind het belangrijk dat mensen een goed gevoel over zichzelf hebben en ik motiveer ze dan ook als ze goed werk afleveren. Ik ben namelijk van mening dat mensen het best mogen weten als ze goed werk afleveren. Verder geeft dit werk mij een erg goed gevoel, aangezien ik niet alleen mensen aanstuur om goed werk af te leveren, maar ook iemand ondersteun om het maximale resultaat te behalen.

Ik hoop dat ik de kans krijg om te bewijzen dat ik deze functie met succes kan vervullen en dat u mij uitnodigt in een kennismakingsgesprek, zodat ik het een en ander nader kan toelichten. Ook zou ik graag eventuele vragen van u beantwoord.
Voor meer informatie over mijn arbeidsverleden, verwijs ik u naar mijn curriculum vitae.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Advertentietip