Een voorbeeld sollicitatiebrief medewerker corona testlijn. Deze sollicitatiebrief brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief medewerker corona testlijn te kunnen gaan schrijven.

Advertentietip

Simon van der Gun
Marnixstraat 23
5695KK Geldermalsen
Tel 06-12569874

GGD west Betuwe
t.a.v Mevrouw Knijff
Korte Lange straatweg 12
1459KK Buurmalsen

Geldermalsen, 12 Januari 2021

Betreft: sollicitatie medewerker corona testlijn

Geachte mevrouw Knijff,

Op het internet heb ik uw vacature gevonden waarbij u op zoek bent naar een medewerker corona testlijn. Ik zou graag te werk gaan als medewerker corona testlijn, aangezien deze vacature mij heel erg aanspreekt.

Al enige tijd ben ik op zoek naar een baan die bij mij past en die ik kan combineren met mijn medische HBO-studie. U geeft namelijk aan in uw vacature dat ik de uren zelf kan indelen, zolang deze maar vallen tussen 8.00 en 20.00.Ik hoop dan ook dat u mij deze kans wil geven en me deze baan aanbiedt. Ik heb al eerder gewerkt als callcenter medewerker, zoals u ook in mijn CV kunt zien.
Dit werk heb ik altijd graag gedaan, maar door het feit dat ik stage moest lopen kon ik dit lastig combineren met mijn studie en was ik helaas genoodzaakt ermee te moeten stoppen.

Ik weet zeker dat ik een aanwinst ben voor uw bedrijf, aangezien ik erg communicatief- en sociaalvaardig ben. Het contact met mensen spreekt me erg aan. Door mijn empathie voel ik mensen vaak erg goed aan en kan ik het nieuws op een geschikte manier overbrengen.

Verder vind ik het erg belangrijk en vind ik het ook fijn om klaar te staan voor de medemens. Deze behoefte kan ik via deze baan vervullen, vandaar dat het me zo aanspreekt in deze zware tijd.

Ik hoop via deze weg uw interesse te hebben gewekt en uitgenodigd te worden voor een kennismakingsgesprek waarbij ik mijn motivatie verder kan toelichten en aan kan tonen waarom ik juist zo geschikt ben voor deze baan.

Voor meer informatie over mijn opleiding en ervaringen verwijs ik u naar mijn curriculum vitae. Hier kunt u ook diverse referenties vinden van voorgaande werkgevers.

Met vriendelijke groet,

(handtekening)

Simon van der Gun

Bijlage CV

Bent u op zoek naar meer zorg sollicitatiebrieven?  Klik dan op deze link voor meer sollicitatiebrieven.

Advertentietip