Sollicitatiebrief medewerker klantenservice

Hier vindt u een sollicitatiebrief medewerker klantenservice. Deze brieven kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede medewerker klantenservice sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer tips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Lopik, 11 november 2018)

Betreft:  medewerker klantenservice

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Hardeman)

Ik kwam uw vacature tegen op de internetsite van de Nationale Vacaturebank en de functie van medewerkster klantenservice spreekt mij enorm aan. Bij het lezen van de vacature werd ik meteen enthousiast en dit was voor mij de aanleiding om direct te solliciteren voor de functie van medewerker klantenservice

Tot op heden ben ik werkzaam als baliemedewerker bij een groot Amerikaans bedrijf in IJsselstein. Door het weg vallen van de functie ben ik genoodzaakt om verder te kijken.

Bij het lezen van de functie omschrijving van klantenservice medewerker werd ik direct enthousiast omdat de functie mij enorm aan spreekt en goed aan sluit bij mijn werkervaring als baliemedewerker. Uw bedrijf zoekt een gemotiveerde en ervaren medewerkster die voldoende ervaring heeft op het gebied van het te woord staan van de klanten en op telefonisch verkopen. Ik denk een goede aanvulling te zijn op uw team bij uw bedrijf.

Ik beschik over uitstekende communicatieve vaardigheden en dat is in mijn ogen de belangrijkste vaardigheid die je als medewerker klantenservice moet hebben. Ik ben flexibel ingesteld en dat komt allemaal ten goede aan uw bedrijf.

Naast de Nederlandse taal beheers ik ook de Engelse, Duitse en Franse taal. Verder ben ik erg prestatiegericht en ik hou van uitdagingen. Ik denk in uw bedrijf de perfecte uitdaging te vinden als medewerker klantenservice.

In bijgevoegd curriculum vitae vindt u verdere persoonlijke informatie over mijn behaalde diploma’s en mijn werkervaringen gedurende de afgelopen jaren. In een persoonlijk gesprek zou ik graag mijn motivatie voor de vacature van medewerker klantenservice verder willen toelichten.

Ik zie graag uw reactie tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om twee sollicitatiebrieven medewerker klantenservice te downloaden

Advertentietip