Een voorbeeld Sollicitatiebrief medewerker wasserij. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede medewerker wasserij sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Olst, 14 februari 2018)

Betreft: vacature medewerker wasserij

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Van Amerongen)

Vrijdag 13 februari jl. las ik met veel belangstelling op de website indeed.nl de vacature van medewerker wasserij bij uw instelling. Bij het lezen van de functieomschrijving van medewerker wasserij werd ik meteen enthousiast over de functie. Middels dit schrijven wil ik u mijn motivatie en enthousiasme overbrengen, daarnaast wil ik u ervan overtuigen dat ik de geschikte kandidaat ben voor de functie medewerker wasserette.

De vacature van medewerker wasserette spreekt mij enorm aan en de functie sluit goed aan bij mijn werkervaring. De laatste jaren ben ik wegens gezinsuitbreiding niet actief geweest in de arbeidsmarkt. Maar nu mijn kinderen ouder zijn, vind ik het tijd dat ik weer aan de slag ga. Voorheen ben ik werkzaam geweest als huishoudhulp bij ouderen thuis en dit werk heb ik ten alle tijden met enorm veel plezier uitgevoerd. De functie van medewerker wasserij spreekt mede door mijn werkervaring enorm aan. Verder sluit de functie ook enorm goed aan bij mijn dagelijkse huishoudelijke taken.

Ik ben een harde werkster en vind het geen enkel probleem om mijn handen uit de mouwen te steken. Ik kan heel goed samenwerken en ik zal goed functioneren in een team. Voor de functie geeft u aan dat u op zoek bent naar een flexibele medewerkester, die de verschillende taken goed kan uitvoeren. Ik ben van mijzelf flexibel ingesteld en de genoemde werkzaamheden kan ik zelfstandig goed uitvoeren.

In bijgevoegd curriculum vitae vindt u meer informatie over mijn opleidingen, diploma’s en werkervaringen. In een persoonlijk gesprek motiveer ik graag waarom ik gesolliciteerd heb bij uw bureau.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip