Een voorbeeld sollicitatiebrief meubelbezorger. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede meubelbezorger sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Eindhoven, 18 september 2018)

Betreft: vacature meubelbezorger

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte mevrouw Jager)

Op de website werk.nl kwam ik uw vacature voor meubelbezorger tegen. Middels deze brief wil ik solliciteren op de openstaande functie van meubelbezorger. 16 september jongstleden heb ik telefonisch contact met u gehad en via deze brief wil ik mijn vergaande belangstelling voor deze functie kenbaar maken.

Na het behalen van mijn MBO diploma ben ik er nog niet in geslaagd om een passende functie in te vullen. Ik ben enorm gemotiveerd en mijn handen jeuken om aan de slag te gaan in het werkveld. Ik wil graag werkervaring op doen en daarom solliciteer ik op de functie van meubelbezorger.

Op het moment van schrijven ben ik werkzaam als vakkenvuller in een supermarkt, deze functie is op oproepbasis. Ik wil graag een fulltime job en u heeft mij telefonisch aangegeven dat u mij dit kunt bieden. Mijn bijbaan als vakkenvuller doe ik met plezier. Echter, ben ik toe aan een fulltime job om meer werkervaring te genereren. Ik sta te popelen om aan de slag te gaan bij uw bedrijf.

Voor een referentie kunt u contact opnemen met mijn huidige werkgever, ze zijn op de hoogte dat ik bij uw bedrijf heb gesolliciteerd. Mijn huidige werkgever zal mij omschrijven als een doorzetter en harder werker, die oog heeft voor de klant.
Ik ben communicatief vaardig en spreek naast de Nederlandse taal, vloeiend Engels en Arabisch.
Hopelijk wek ik uw interesse met mijn sollicitatie.

Ik zie graag een reactie van u tegemoet. In de bijlage treft u mijn curriculum vitae.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip