Een voorbeeld sollicitatiebrief meubelstoffeerder . Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede meubelstoffeerder sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Jurn Knijff
Stapelstraat 11
4899 PP Kootwijkerbroek

Meubelfabriek de Weerd
t.a.v. mevrouw Van De Weerd
Lindestraatweg 22
8995KK Amsterdam

Kootwijkerbroek, 2 april 2018

Betreft: vacature meubelstoffeerder

Geachte mevrouw Van De Weerd

Naar aanleiding van uw vacature op de internetsite stagemarkt.nl en ons prettig verlopen telefoongesprek van dinsdag 31 maart jongstleden wil ik mij graag nogmaals voorstellen en mijn interesse tonen voor de openstaande vacature van meubelstoffeerder.

De functie van meubelstoffeerder spreekt mij zeer aan en sluit goed aan bij mijn werkervaring als meubelmaker. Ik heb jarenlang gewerkt bij een meubelmaker waar allerlei meubels handmatig gemaakt werden. Doordat de sector de laatste jaren slecht is heeft de meubelmakerij helaas de deuren moeten sluiten. Hierdoor ben ik genoodzaakt om een nieuwe passende functie te vinden bij mijn kennis en vaardigheden. Uw bedrijf zoekt gemotiveerde meubelstoffeerders die ervaring hebben op het gebied van het maken van meubels, uiteraard beschik ik over enorm veel ervaring en daarom denk ik een goede aanvulling te zijn op uw team van meubelstoffeerders.

Ik ben de aangewezen persoon voor de functie omdat ik beschik over enorm veel ervaring en ik bezit over heel veel doorzettingsvermogen. Verder ben ik een harder werker en kan ik goed presteren onder druk. U vraagt in uw advertentie om een flexibele werknemer en omdat ik geen thuiswonende kinderen meer heb ben ik ten alle tijden beschikbaar voor het werk. Ik kom graag in aanmerking voor de openstaande functie van meubelstoffeerder.

In bijgevoegd curriculum vitae vindt u verdere persoonlijke informatie over mijn behaalde diploma’s en mijn werkervaringen gedurende de afgelopen jaren. In een persoonlijk gesprek zou ik graag mijn motivatie voor de vacature van juridisch medewerker verder willen toelichten.
Ik zie graag uw reactie tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Jurn Knijff

Bijlage: curriculum vitae

Meer tips hoe u goed gekleed naar een sollicitatiegesprek gaat? klik hier

Advertentietip