Sollicitatiebrief meubelstoffeerder

Een voorbeeld sollicitatiebrief meubelstoffeerder . Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede meubelstoffeerder sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer advertentie tips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Kootwijkerbroek, 2 april 2018)

Betreft: vacature meubelstoffeerder

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte mevrouw Van De Weerd)

Naar aanleiding van uw vacature op de internetsite stagemarkt.nl en ons prettig verlopen telefoongesprek van dinsdag 31 maart jongstleden wil ik mij graag nogmaals voorstellen en mijn interesse tonen voor de openstaande vacature van meubelstoffeerder.

De functie van meubelstoffeerder spreekt mij zeer aan en sluit goed aan bij mijn werkervaring als meubelmaker. Ik heb jarenlang gewerkt bij een meubelmaker waar allerlei meubels handmatig gemaakt werden. Doordat de sector de laatste jaren slecht is heeft de meubelmakerij helaas de deuren moeten sluiten. Hierdoor ben ik genoodzaakt om een nieuwe passende functie te vinden bij mijn kennis en vaardigheden. Uw bedrijf zoekt gemotiveerde meubelstoffeerders die ervaring hebben op het gebied van het maken van meubels, uiteraard beschik ik over enorm veel ervaring en daarom denk ik een goede aanvulling te zijn op uw team van meubelstoffeerders.

Ik ben de aangewezen persoon voor de functie omdat ik beschik over enorm veel ervaring en ik bezit over heel veel doorzettingsvermogen. Verder ben ik een harder werker en kan ik goed presteren onder druk. U vraagt in uw advertentie om een flexibele werknemer en omdat ik geen thuiswonende kinderen meer heb ben ik ten alle tijden beschikbaar voor het werk. Ik kom graag in aanmerking voor de openstaande functie van meubelstoffeerder.

In bijgevoegd curriculum vitae vindt u verdere persoonlijke informatie over mijn behaalde diploma’s en mijn werkervaringen gedurende de afgelopen jaren. In een persoonlijk gesprek zou ik graag mijn motivatie voor de vacature van juridisch medewerker verder willen toelichten.
Ik zie graag uw reactie tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om twee sollicitatiebrieven meubelstoffeerder te downloaden

Advertentietip