Een voorbeeld sollicitatiebrief monteur zonwering. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede monteur zonweringsollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Sollicitatiebrief monteur zonwering

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de sollicitatiebrief

Betreft: sollicitatiebrief monteur zonwering

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Op het internet ben ik uw vacature voor monteur binnen- en buitenzonwering tegen gekomen. Graag zou ik hiervoor in aanmerking willen komen. Helaas heb ik nog niet zoveel praktijkervaring, maar graag zou ik deze ervaring wel uit willen breiden. Ik leer erg snel, waardoor het helemaal geen probleem hoeft te zijn dat ik betrekkelijk weinig ervaring heb. Verder vind ik het altijd leuk om nieuwe vaardigheden eigen te maken, ik hoop dan ook dat u mij deze kans geeft.

Wel beschik ik over de gevraagde technische achtergrond, ik heb een technische opleiding genoten en verder ben ik bij verschillende bedrijven in dienst geweest als monteur. Over enige basis kennis met betrekking tot monteren beschik ik zeker. Ik zie het als een uitdaging om mijn kennis uit te breiden en de nieuwe vaardigheden zo snel mogelijk aan te leren, waardoor ik ook gewoon mee kan draaien.

Over het algemeen ga ik graag uitdagingen aan en is het voor mij geen enkel probleem om op onbekend terrein te komen. Over het algemeen leer je daar het snelst van en ik zie het dan ook als een uitdaging. Verder werk ik graag in teamverband, aangezien je dan steun hebt van andere mensen. Verder spreekt het sociale karakter van een team me ook erg aan, ik werk graag met andere en meerdere mensen.

Ik hoop dat u aan de hand van mijn motivatiebrief mij besluit uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek. Ik heb zeer veel kennis en ervaring met betrekking van monteren. Wel mis ik wat kennis met betrekking tot binnen- en buitenzonwering. Graag zou ik deze kennis dan ook uit willen breiden, ik hoop dan ook dat u mij daartoe de kans geeft en ik aan u kan laten zien dat ik vrij snel nieuwe kennis eigen maak. Ik ben verder zo vrij geweest om mijn curriculum vitae bij te voegen met verschillende referenties en hun adresgegevens.
Dit zodat u een beter idee kunt krijgen over mijn kennis en praktijkervaring.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

Advertentietip