Een voorbeeld sollicitatiebrief office medewerker. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede office medewerker sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Sollicitatiebrief office medewerker

Hans Bakker
Boomgaardlaan 4
7863 AC Rotterdam

Wehkamp
T.a.v. mevrouw van der Leur
Meeuwenlaan 15
1569QP Krimpen aan de IJssel

Rotterdam, 13 april 2018

Onderwerp: Sollicitatiebrief office medewerker

Geachte mevrouw van der Leur,

In mijn zoektocht naar een nieuwe baan kwam ik de website van uw bedrijf tegen. De uitstraling daarvan sprak mij direct aan.
Bovendien ben ik in het verleden werkzaam geweest bij en bedrijf dat in dezelfde branche werkzaam was als uw bedrijf.

Op dit moment ben ik werkzoekend. Bij mijn laatste werkgever moest helaas worden bezuinigd op de personeelskosten. Daardoor kwam mijn functie te vervallen. Ik ben op dit moment nog niet zo lang werkzoekend en daarom wil ik zo snel mogelijk weer aan de slag zodat ik mijn werkritme weer kan oppakken en niet te ver achter raak als het gaat om nieuwe ontwikkelingen op mijn vakgebied. Ik ben alleenstaand en ben daardoor flexibel inzetbaar. Ik ben vanwege mijn werkloosheid ook per direct beschikbaar, ik kan bij wijze van spreken morgen beginnen.

In mijn vorige baan werkte ik vaak zelfstandig. Binnen het team hadden we onze eigen taken en dat liep altijd op rolletjes.
Maar soms was een collega ziek of had vakantie. Dan namen we uiteraard elkaars taken over en ook dat verliep altijd soepel en in goed overleg.
Bij drukte vond ik het vanzelfsprekend een collega te helpen die op dat moment meer werk had dan ik. Alleen door goed samen te werken kun je uiteindelijk een goed eindresultaat neerzetten is mijn motto. Mijn inzet werd dan ook altijd zeer gewaardeerd. Mijn leidinggevende vond het jammer dat ik moest vertrekken, maar helaas noodzaakten de omstandigheden tot inkrimping. De reden dat daarbij de keuze op mij viel was dat ik als laatste bij het team was gekomen.

Mocht u op dit moment een ervaren office medewerker kunnen gebruiken in uw bedrijf, dan ben ik voor u beschikbaar. Ik ben uiteraard bereid om bij u op kantoor langs te komen voor een persoonlijke kennismaking. Voor mijn werkervaring verwijs ik u naar mijn bijgevoegde cv.
U kunt desgewenst informatie over mij inwinnen bij mijn vorige werkgever, u kunt dan vragen naar de heer M. Verstaaij.

Met vriendelijke groet,

Hans Bakker

Misschien is de sollicitatiebrief officemanager wat voor u?

Advertentietip