Sollicitatiebrief ontbijtkok

Een voorbeeld sollicitatiebrief ontbijtkok. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede ontbijtkok sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer tips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Almere, 15 oktober 2018)

Betreft: sollicitatie ontbijtkok

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Schuurs)

Tijdens mijn zoektocht naar een passende functie, die aansluit bij mijn werkervaring, kwam ik terecht op uw website. Blij verrast vernam ik dat u op zoek bent naar een ontbijtkok in uw viersterrenhotel in Almere. Ik wil mij graag aan u voorstellen.

Ik ben Jan de Haan, 38 jaar en woonachtig in Zeewolde.
De voorbije jaren ben ik werkzaam geweest als instellingskok bij het ziekenhuis in Almere. Door bezuinigingen komt mijn functie te vervallen. Hierdoor ben ik genoodzaakt om te solliciteren naar een soortgelijke functie.
Door mijn werkervaring als instellingskok, ken ik het reilen en zeilen in de keuken. De functie van ontbijtkok bij uw hotel spreekt mij enorm. U wilt uw gasten met een luxe ontbijt de dag goed laten beginnen.

U geeft aan bij de vacature dat u op zoek bent naar een zelfstandige en enthousiaste kok, die de keukenbrigade komt aanvullen. Met mijn aantoonbare werkervaring in een gelijkwaardige functie ben ik naar mijn mening de juiste persoon om uw keukenbrigade aan te vullen.

U treft in mij een doorzetter, die zijn verantwoordelijkheid kent en neemt. Het is voor mij geen probleem om op zaterdag en op zon- en feestdagen te werken.
Tevens ben ik in het bezit van het gevraagde HACCP certificaat en alle andere benodigde papieren.

Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Voor aanvullende informatie verwijs ik u naar mijn curriculum vitae. Graag zou ik u mijn curriculum vitae en motivatie in een persoonlijk gesprek willen toelichten.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om twee sollicitatiebrieven ontbijtkok te downloaden

Advertentietip