Een voorbeeld sollicitatiebrief vakantiewerk. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede vakantiewerk sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Scheveningen, 11 juni 2019)

Betreft: vacature vakantiewerk

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Cornelis)

De vakantieperiode staat weer voor de deur en ik zou graag deze zomer wat extra willen bij verdienen als vakantiewerker.
In het weekblad de zakenblad las ik vol enthousiasme dat u op zoek bent naar vakantiewerkers. Ik zou graag de kans krijgen om bij uw supermarkt de aankomende maanden te werken. Graag wil ik mij aan u voorstellen als geschikte medewerker voor het vakantiewerk dat u aanbiedt.

Ik heb dit jaar mijn middelbare school examen gedaan en ik heb deze succesvol afgerond. Hierdoor ben ik tot en met eind augustus inzetbaar als vakantiewerker en ik wil graag wat extra bijverdienen voordat ik begin met studeren in Leiden. Ik beschik over de benodigde ervaring als caissière in de supermarkt en daarnaast ben ik altijd extreem gemotiveerd en flexibel inzetbaar.
Ik sta altijd klaar om de klanten met een vriendelijke glimlach te helpen en dit is naar mijn inziens nodig om een goede klantenservicemedewerker te kunnen zijn bij uw bedrijf.

Door mijn recente ervaring als caissière zal ik de gewenste aanvulling van uw team zijn. Als ik mij zal moeten omschrijven komen de volgende kernwoorden bij mij naar boven; enthousiast, leergierig, spraakzaam, flexibel en hardwerkend. Ik zal mij voor de volle honderd procent inzetten wanneer ik van u de kans krijg om het vakantiewerk te mogen uitvoeren. Ik ga dit jaar niet met vakantie en daardoor kan ik drie volle maanden achtereenvolgens voor u aan de slag.

Ik ben er dan ook zeker van dat mijn klantenservice vaardigheden voldoende zijn om zo snel mogelijk bij u aan de slag te gaan. Ik heb mijn CV als bijlage ingesloten. Heel erg bedankt voor uw tijd en aandacht. Met belangstelling hoor ik graag van u

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Wist je dat er ook heel veel open sollicitatiebrieven kunt downloaden?

Advertentietip