Solicitatiebrief commercieel medewerker

Een voorbeeld sollicitatiebrief commercieel medewerker. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede commercieel medewerker sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer advertenties op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Eindhoven, 04 februari 2016)

Betreft: vacature commercieel medewerker

Geachte heer, mevrouw,

Graag zou ik willen solliciteren naar de openstaande vacature voor commercieel medewerker binnen uw onderneming. Een goede collega van mij wees mij op de vacature in het weekblad. Direct na werktijd ben ik begonnen met het schrijven van deze sollicitatiebrief.

Mijn naam is Pieter de Boer, ik ben 39 jaar en met mijn twee kinderen woonachtig in Amsterdam. Momenteel ben ik werkzaam als commercieel medewerker bij Overloon Commercie in Amsterdam. Ondanks dat ik het hier goed naar mijn zin heb ben ik toch op zoek naar iets nieuws. Ik denk dat uw onderneming mij deze nodige uitdaging kan bieden.

Ik heb de opleiding Commercieel Medewerker gevolgd aan het Nova College en heb deze succesvol afgerond op MBO niveau. Hierna ben ik werkzaam geweest als boekhouder en administratief medewerker binnen diverse ondernemingen voordat ik terecht kwam bij mijn huidige werkgever. Hier werk ik op dit moment bijna negen jaar. Ik voer mijn taken dagelijks naar behoren uit, maar merk toch dat het plezier een beetje verdwenen is. Het wordt allemaal teveel van hetzelfde, waardoor ik toch graag een nieuwe uitdaging aan zou gaan.

Uw vacature sprak mij direct aan. Ik ben mijn collega dan ook dankbaar voor het doorgeven van deze vacature. Hieruit blijkt toch wel mijn fijne band met de medewerkers binnen het team waar ik nu werkzaam in ben. Ik denk dat uw onderneming mij de nodige uitdaging kan bieden, daar uw functieomschrijving omvangrijk is en ik de nodige kwaliteiten bezit om de taken naar behoren uit te voeren.

Mijn ervaring als commercieel medewerker zorgt ervoor dat ik al goed bekend ben met de manier waarop er gehandeld dient te worden. Ik stel mij open en eerlijk op naar klanten toe en zorg altijd voor een goede relatie die standhoudt. Zelfstandig werk ik op hoog niveau, maar ook in een team kan ik absoluut naar wens functioneren. Uiteraard kijk ik uit naar een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek, zodat ik u meer kan vertellen over wat ik voor uw onderneming kan betekenen.

Met vriendelijke groet,

Pieter de Boer

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om twee sollicitatiebrieven commercieel medewerker te downloaden

Advertentietip