Een voorbeeld sollicitatiebrief huishoudelijke hulp. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede huishoudelijke hulp sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Lopik, 17 november 2020)

Betreft: vacature huishoudelijke hulp

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte mevrouw van Ieperen)

Naar aanleiding van uw advertentie in de Zenderstreek van woensdag 12 oktober jl. solliciteer ik hierbij naar de functie van huishoudelijk hulp. Direct na het lezen van de openstaande vacature ben ik vol enthousiasme begonnen met het schrijven van deze sollicitatiebrief. Ik wil u er graag van overtuigen dat ik de geschikte persoon ben voor uw bedrijf voor de openstaande functie.

Op dit moment ben ik ruim 5 jaar werkzaam als thuishulp bij stichting thuiszorg in IJsselstein. Mijn werkzaamheden bestaan uit huishoudelijke werkzaamheden verrichten bij cliënten thuis. Deze huishoudelijke werkzaamheden verricht ik met veel plezier waarbij netjes werken en oog voor kwaliteit behoren tot mijn eigenschappen.

In mijn huidige functie vind ik op dit moment geen verdere uitdagingen en daarom vind ik nu het juiste moment om bij u te solliciteren. Persoonlijke ontwikkeling en uitdaging vinden als huishoudelijke hulp vind ik belangrijk en ik weet zeker dat ik bij uw organisatie weer de uitdaging zal gaan vinden en mij persoonlijk nog verder kan gaan ontwikkelen.

Tenslotte beschik ik over goede persoonlijke eigenschappen zoals ambitieus, creativiteit en doorzettingsvermogen en ben ik in staat om zowel in teamverband als zelfstandig te werken.

In bijgevoegd curriculum vitae vindt u meer informatie over mijn opleidingen, diploma’s en werkervaringen. In een persoonlijk gesprek motiveer ik graag waarom ik gesolliciteerd heb bij u.

Met belangstelling zie ik uw antwoord tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip