Solicitatiebrief administratief medewerker

Een voorbeeld sollicitatiebrief administratief medewerker. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief te kunnen schrijven. ADVERTENTIE

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de sollicitatiebrief

Betreft: sollicitatiebrief administratief medewerker

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

In uw oproep van (datum) in (naam krant/tijdschrift) staat dat u op zoek bent naar een administratief medewerker. Graag kom ik voor deze functie in aanmerking, aangezien ik naar deze functie op zoek ben.

Ik ben een jongedame die vorige jaar is afgestudeerd als administratief medewerker. Ik heb helaas nog niet zoveel ervaring op kunnen doen, maar ik ben zeker gemotiveerd. Tijdens de verschillende stages die ik heb moeten doorstaan vond ik het altijd erg leuk om als administratief medewerker mee te mogen werken in verschillende bedrijven.
Aangezien ik mijn opleiding met succes heb kunnen afronden beschik ik over de nodige kennis. Graag zou ik deze kennis willen aanvullen met praktijk ervaring. Ik hoop dan ook dat u mij deze kans wil geven.

Verder ben ik erg precies in mijn werk en beschik ik over veel doorzettingsvermogen. Als iets onmogelijk lijkt, doe ik er alles aan om te zorgen dat het toch mogelijk wordt. Verder ben ik erg zelfstandig in mijn werk en neem ik graag het initiatief, ik vind het namelijk belangrijk om mijn betrokkenheid met het bedrijf te delen. Mijn communicatieve vaardigheden zijn door de verschillende cursussen die ik heb gevolg goed ontwikkelt en ik ook verschillende talen spreken.

Ik hoop dat ik door middel van deze brief uw interesse heb kunnen opwekken en u me uitnodigt voor een persoonlijk gesprek waarin ik de vragen die u nog heeft kan beantwoorden. Voor extra informatie over mijn werkverleden of opleidingen verwijs ik u naar mijn curriculum vitae. Ook kunt u hier mijn contactgegevens vinden.
.
Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Klik hier om twee verschillende sollicitatiebrieven administratief medewerker te downloaden

Advertentietip