Een voorbeeld Sollicitatiebrief scheepselektromonteur. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede scheepselektromonteur sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Harlingen, 14 november 2018)

Betreft: vacature scheepselektromonteur

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Keizer)

Met veel enthousiasme heb ik kennis genomen van de vacature bij uw scheepswerf. Op de vacature site van de nationalevacaturebank.nl kwam ik uw advertentie tegen voor scheepselektromonteur. Ik ben de aangewezen kandidaat om de openstaande vacature in uw bedrijf in te vullen. Middels deze brief wil ik mijn vergaande interesse in de vacature aan u kenbaar maken.

De functie trok mijn aandacht omdat ik zelf al jaren werkzaam ben als scheepselektromonteur. Door de aanhoudende recessie in Nederland vervalt mijn functie bij mij huidige werkgever per 1 januari 2015. Hierdoor ben ik genoodzaakt om een passende functie te vinden voor in de toekomst. Bij mijn huidige werkgever ben ik ruimschoots 10 jaar werkzaam geweest en ik ken alle kneepjes van het vak. Na enig research op het internet weet ik voldoende over uw bedrijf en tot mijn eigen verbazing ken ik enkele medewerkers die ook eerder bij mijn huidige werkgever hebben gewerkt.

Als scheepselektromonteur ben ik gespecialiseerd in engineering, installeren en het in bedrijf stellen van de complete elektrische installatie. Ik voldoe aan alle punten zoals u deze stelt in de profielschets. Ik ben in het bezit van mijn diploma Elektrotechniek Bedrijfsinstallaties (MBO) en ik ben bekend met het bouwen van panelen. Verder ben ik flexibel inzetbaar met betrekking tot de werktijden en ben ik in het bezit van een geldig rijbewijs B en een eigen auto.

Graag zou ik door u worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek, zodat ik mijn motivatie en vergaande interesse u mondeling kan toelichten. Voor persoonlijke informatie over mijn diploma’s, cursussen en andere werkervaringen verwijs ik u graag naar het bijgevoegde curriculum vitae. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip