Een voorbeeld sollicitatiebrief boomverzorger. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede boomverzorger sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Sollicitatiebrief boomverzorger

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de sollicitatiebrief

Betreft: sollicitatiebrief boomverzorger

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Via kennissen heb ik vernomen dat u al enige tijd op zoek bent naar een ervaren boomverzorger. Aangezien ik al enige jaren in het vak zit, vermoed ik dat ik beschik over de ervaring waar u naar verlangt. Ik zou dan ook graag met u in gesprek gaan over het invullen van deze functie in de hoop dat u mij aan neemt.

Op het moment ben ik op zoek naar een andere baan, in verband met het feit dat het bedrijf waar ik nu werk helaas moet gaan bezuinigen.
Er is dus een grote kans dat ik ontslagen wordt en ik zou dan graag bij een ander bedrijf weer deze functie uit willen oefenen.
Ik heb veel ervaring met het verzorgen, planten, verplanten en rooien van bomen. Waar ik nog wat minder ervaring mee heb is het verwijderen van dood hout en gevaarlijke takken. Ik heb dit enkele keren gedaan met behulp van een hoogwerker, maar nog nooit klimmend.

Wel zou ik hier graag meer ervaring mee op doen, in uw vacature had u aangegeven dat je bereid moest zijn om dit klimmend uit te voeren.
Eigenschappen die zeker van pas komen bij deze functie is het feit dat ik erg zelfstandig ben en goed zelfstandig kan werken. Ik ben een harde werker en heb veel doorzettingsvermogen. Ik zie dan ook in ieder probleem een uitdaging om het nog beter te doen.

Ik ben erg positief ingesteld en zie dan ook weinig problemen. Verder ben ik communicatief erg sterk, waardoor ik ook goed in een team kan werken.Ik hoop dat u na het lezen van deze sollicitatiebrief ook overtuigd bent dat ik prima geschikt ben voor de functie en een aanwinst voor uw team. Ik zou dan ook graag een uitnodiging ontvangen voor een persoonlijk gesprek, waarin we deze vacature nader kunnen bespreken.

Ik heb mijn referenties en Curriculum Vitae bijgevoegd, zodat u zelf meer informatie kunt inwinnen over mijn werkverleden en ervaringen die ik heb opgedaan de afgelopen jaren.

Met vriendelijke groet,

(Je naam)

Advertentietip