Een voorbeeld sollicitatiebrief bessenplukker. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede bessenplukker sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Niels de Graaf
Rode bessenlaan 15
4897KL Lisse

Bessenhandel de Griek
t.a.v. de heer Verbeek
Zandpad 89
1598KK Noordwijkerhout

Lisse, 08 maart 2019

Betreft: vacature bessenplukker

Geachte meneer Verbeek

Afgelopen zaterdag 07 maart jongstleden las ik met veel belangstelling uw advertentie voor bessenplukker op uw website. Ik ben buitengewoon geïnteresseerd in de functie, vandaar dat ik u deze brief schrijf.

Voor de aankomende periode ben ik op zoek naar een bijbaantje. Aangezien ik dit jaar examen ga doen voor mijn havodiploma, heb ik tijd over die ik graag wil inzetten om mij nuttig te maken in de arbeidsmarkt. De maand mei van dit jaar is een spannende maand voor mij, maar na deze maand heb ik zeeën van tijd om mij nuttig te maken in de arbeidsmarkt. De afgelopen jaren heb ik in mijn vrije tijd van school kranten bezorgd, dit is mij altijd uitstekend bevallen. Ik wil mijn horizon graag verbreden en de functie van bessenplukker lijkt mij heel interessant.

De hele zomerperiode ben ik beschikbaar. Ik heb geen plannen voor de periode van juni tot en september, ik ben dus volledig beschikbaar in de maanden dat u het enorm druk gaat krijgen. Ik ben heel leergierig en steek graag mijn handen uit de mouwen. U kunt mij gerust zelfstandige werkzaamheden geven, maar in een team zal ik ook niet misstaan. Het lijkt mij ontzettend leuk om bij uw fruittuin te werken als bessenplukker.

Voor verdere persoonlijke informatie over mijn opleidingen en mijn werkervaringen wil ik u graag verwijzen naar mijn curriculum vitae. Graag kom ik in een persoonlijk gesprek een toelichting geven op mijn sollicitatie en curriculum vitae. Ik zie uw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Niels de Graaf

Bijlage: curriculum vitae

Meer tips hoe u een brief moet opstellen

Advertentietip