Een voorbeeld sollicitatiebrief banketbakker. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede brief banketbakker  te kunnen schrijven.

Advertentietip

Jan van Zanten Doornkade 1222 AB Spaarndam

Perfect Wedding Bruidsbanket
Tuinpad 12 3564 AA Haarlem

Amsterdam, 17 April 2019

Betreft: sollicitatie banketbakker

Geachte heer den Braber

Doormiddel van deze sollicitatiebrief solliciteer ik naar de functie van banketbakker bij Perfect Wedding Bruidsbanket. Tijdens mijn werkpauze wandel ik altijd door de dorpsstraat en afgelopen vrijdag vond hier de vacaturemarkt plaats. Er werd mij een papier met onder meer uw advertentie overhandigd.

Mijn naam is Jan van Zanten, een ambitieuze banketbakker van 27 jaar. Ik ben woonachtig in Spaarndam, met mijn vrouw, en momenteel werk ik bij Wanninkhoven Banket in Haarlem. Ik werk daar als allround banketbakker. Binnen deze functie houd ik mij bezig met het maken van de meest uiteenlopende lekkernijen, van kleine fruitgebakjes tot bruidstaarten met meerdere etages.

Ik wist al vanaf mijn puberteit dat ik banketbakker wilde worden. Mijn opa is altijd banketbakker geweest en als kind kreeg ik de lekkerste gebakjes van hem. Hierdoor was ik er al snel van overtuigd dat ik dit vak ook uit wilde gaan oefenen. Ik ben begonnen met de opleiding Allround brood- en banketbakker op MBO niveau 3 en daarna ben ik doorgestroomd naar de opleiding Patissier MBO niveau 4. Na deze opleiding ben ik begonnen met mijn baan bij Wanninkhoven Banket. Hier ben ik erachter gekomen dat het ontwerpen en maken van bruidstaarten mij het meest voldoening geeft. Vandaar dat ik nu zoek naar een baan waarin ik deze passie volop tot uiting kan brengen, en deze baan biedt u aan.

U biedt een functie waarin ik al mijn passie voor het ontwerpen en maken van bruidstaarten kan uiten. Dit is een kans waar ik al erg lang op zit te wachten. Ik weet zeker dat ik de creativiteit heb die u zoekt voor het maken van de mooiste bruidstaarten.

Ik heb een goed gevoel voor het ontwerpen en maken van bruidstaarten die volledig naar wens van het toekomstig bruidspaar zijn. Hier wil ik absoluut verder in groeien en ik weet zeker dat ik ook het talent bezit om dat te doen. Ik hoop dat u mij interessant genoeg vindt om mij de kans te bieden. Graag kom ik eens langs voor een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,Kopie uitsluitend voor eigen gebruik

Jan van Zanten

Bijlage: curriculum vitae

Verdiend u wel genoeg als banketbakken? klik hier

Advertentietip