Sollicitatiebrief banketbakker

Een voorbeeld sollicitatiebrief banketbakker. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief banketbakker  te kunnen schrijven. Nog meer advertentie tips op een rij!

Pieter de Boer Hendrikskade 12 1234 AA Amsterdam

Perfect Wedding Bruidsbanket
Tuinpad 12 3564 AA Haarlem

Amsterdam, 14 maart 2018

Betreft: sollicitatie banketbakker

Geachte heer, mevrouw,

Graag wil ik hierbij solliciteren naar de functie van banketbakker bij Perfect Wedding Bruidsbanket. Tijdens mijn werkpauze wandel ik altijd door de dorpsstraat en afgelopen vrijdag vond hier de vacaturemarkt plaats. Er werd mij een papier met onder meer uw advertentie overhandigd.

Ik zal mij eerst kort voorstellen. Ik ben Pieter de Boer, een ambitieuze banketbakker van 27 jaar. Ik ben woonachtig in Amsterdam, met mijn vrouw, en momenteel werk ik bij Wanninkhoven Banket in Haarlem. Hier ben ik werkzaam als allround banketbakker. Binnen deze functie houd ik mij bezig met het maken van de meest uiteenlopende lekkernijen, van kleine fruitgebakjes tot bruidstaarten met meerdere etages.

Ik wist al vanaf mijn puberteit dat ik banketbakker wilde worden. Mijn opa is altijd banketbakker geweest en als kind kreeg ik de lekkerste gebakjes van hem. Hierdoor was ik er al snel van overtuigd dat ik dit vak ook uit wilde gaan oefenen. Ik ben begonnen met de opleiding Allround brood- en banketbakker op MBO niveau 3 en daarna ben ik doorgestroomd naar de opleiding Patissier MBO niveau 4. Na deze opleiding ben ik begonnen met mijn baan bij Wanninkhoven Banket. Hier ben ik erachter gekomen dat het ontwerpen en maken van bruidstaarten mij het meest voldoening geeft. Vandaar dat ik nu zoek naar een baan waarin ik deze passie volop tot uiting kan brengen, en deze baan biedt u aan.

U biedt een functie waarin ik al mijn passie voor het ontwerpen en maken van bruidstaarten kan uiten. Dit is een kans waar ik al erg lang op zit te wachten. Ik weet zeker dat ik de creativiteit heb die u zoekt voor het maken van de mooiste bruidstaarten.

Ik heb een goed gevoel voor het ontwerpen en maken van bruidstaarten die volledig naar wens van het toekomstig bruidspaar zijn. Hier wil ik absoluut verder in groeien en ik weet zeker dat ik ook het talent bezit om dat te doen. Ik hoop dat u mij interessant genoeg vindt om mij de kans te bieden. Graag kom ik eens langs voor een aanvullend sollicitatiegesprek.

Met vriendelijke groet,

Pieter de Boer

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om twee sollicitatiebrieven banketbakker te downloaden

Advertentietip