Een voorbeeld sollicitatiebrief decoratieschilder. Deze sollicitatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief decoratieschilder te kunnen gaan schrijven. Naast een goede sollicitatiebrief moet u als bijlage ook een CV toevoegen. Deze heeft u nodig om uw brief compleet te maken. Kijk op onze website waar deze CV aan moet voldoen.

Advertentietip

Sollicitatiebrief decoratieschilder

Caroline Jacobs
Trekkerspad 81
6720 AJ Enkhuizen

Decoratiebedrijf Veldhuizen
Palingweg 15
2234 KK Urk

Enkhuizen, 18 januari 2021

Betreft: sollicitatie decoratieschilder

Geachte heer, mevrouw,

Om maar met de deur in huis te vallen, ik solliciteer middels deze brief op de vacature voor decoratieschilder. Ik heb al van jongs af aan interesse in schilderen en dit maakt het werk dan ook zo interessant, als je van je hobby je werk kunt maken. Iedere dag ben ik er met plezier mee bezig en dat zou ik graag nog meer in de praktijk willen brengen.

Mede hierdoor ben ik voor u de meest geschikte sollicitant, ik weet namelijk wat er modern is en waar mensen van houden. Ik volg de trends en zet deze om in een mooi geheel. Daarbij werk ik ook altijd met de fijnste materialen die echt goed bij elkaar passen en af zijn gestemd op de wensen van de opdrachtgevers.

Ondanks dat ik zelf al veel ervaring heb en graag schilder, ben ik ook prima in staat om naar de wensen van de klanten te luisteren, mij in te leven in wat zij graag willen en om hen dan advies te geven vanuit mijn ervaring. De klant is koning en beslist wat het gaat worden, maar inspiratie geven kan altijd!

Bent u benieuwd naar mijn kennis en kunde en wilt u graag wat van mijn werk zien? Ik maak daarvoor graag kennis met u tijdens een persoonlijk sollicitatiegesprek.

Met vriendelijke groet,

Caroline Jacobs
Bijgevoegd CV

Meer sollicitatiebrieven vindt u hier

Advertentietip