Sollicitatiebrief horlogemaker

Een voorbeeld Sollicitatiebrief horlogemaker. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede horlogemaker sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer advertentie tips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Roermond, 14 januari 2019)

Betreft: vacature Uurwerktechnicus (Horlogemaker)

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Tanke)

In het Algemeen Dagblad van dinsdag 13 januari 2015 heb ik kennis genomen van de door u geplaatste advertentie voor de vacature van uurwerktechnicus (horlogemaker). Met enorm veel belangstelling las ik de advertentie voor de vacature en dit heeft mij direct doen besluiten om deze brief op te stellen. Middels deze sollicitatiebrief wil ik mijn vergaande interesse in de vacature aan u kenbaar maken.

De functie van horlogemaker trok mijn aandacht omdat het niet een aller daagse functie is die voorbij komt. Ik heb de afgelopen jaren in het buitenland gewerkt bij Alpina Watch International te Zwitserland. Ik ben hier verantwoordelijk geweest voor de handproductie van een nieuwe lijn horloges. Nadat de productie ten einde was vond ik het tijd om verder te kijken maar in Nederland is het beroep van uurwerktechnicus zeer zeldzaam. Hierdoor was ik blij verrast bij het lezen van uw vacature.

Door mijn werkervaringen in het buitenland bij verschillende horloge merken heb ik enorm veel kennis over de uurwerken. Geen klus is mij te veel om te repareren. Het zijn meestal kleine reparaties in Nederland maar wat mij voornamelijk aanspreekt is dat u zelf ook een horlogelijn aan het opzetten bent. Wellicht kan ik u hier in helpen, zodat uw droom werkelijkheid wordt.

Graag zou ik door u worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek, zodat ik mijn motivatie en vergaande interesse mondeling kan toelichten. Voor persoonlijke informatie over mijn diploma’s, cursussen en andere werkervaringen verwijs ik u graag naar het bijgevoegde curriculum vitae. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om de sollicitatiebrief horlogemaker voor 1 euro te downloaden

Advertentietip