Een voorbeeld sollicitatiebrief bollen peller. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede bollen peller sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Willen Tulp
Bollenstraat 45
4985TR Leiden

Tulpenbol de Goude tulp
t.a.v.mevrouw Timmer,
Groentelaan 14
4598WH Noordwijk

Leiden, 08 maart 2019

Betreft: vacature bollen peller

Geachte mevrouw Timmers,

In de krant van vrijdag 06 maart jl. las ik dat u op zoek bent naar een bollen peller om uw team uit te breiden. Aangezien ik noodgedwongen op zoek ben naar een nieuwe werkgever, sluit de functie precies aan bij mijn huidige werkervaring. Middels deze sollicitatiebrief wil ik mij graag aan u voorstellen als de geschikte bollen plukker bij uw bedrijf.

Na mijn opleiding aan het ROC van Zuid-Holland ben ik via kennissen bij de bloemenveiling in Aalsmeer aan het werk gegaan. De afgelopen drie jaar heb ik met buitengewoon veel plezier gewerkt op de bloemenveiling in Aalsmeer. Ik heb enorm veel geleerd in deze periode, maar om economische redenen wordt mijn arbeidscontract niet verlengd. Hierdoor ben ik genoodzaakt om een nieuwe uitdaging te vinden. U biedt een bijzonder interessante functie aan, waar ik zeker weten mij ei in kwijt kan. Door mijn werkervaring op de bloemenveiling in Aalsmeer weet ik van aanpakken en vindt ik het niet erg om wisselende werktijden te hebben.

De functie van bollen peller spreekt mij enorm aan omdat het een functie is waarbij de handen uit de mouwen gestoken moeten worden. Ik hou van doorpakken om ervoor te zorgen dat uw bedrijf de quotums haalt. U geeft aan dat het mogelijk is om verder te groeien in het bedrijf en hier heb ik ook wel oren naar. Graag zou ik in een persoonlijk gesprek met u mijn sollicitatie verder willen toelichten.

Voor verdere persoonlijke informatie over mijn opleidingen en mijn werkervaringen wil ik u graag verwijzen naar mijn curriculum vitae. Ik zie uw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Willen Tulp

Bijlage: curriculum vitae

Kledingadvies solliciteren. kijk hier

Advertentietip