Een voorbeeld sollicitatiebrief Administratief Logistiek Medewerker. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede Administratief Logistiek Medewerker sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Chris van den Bos
Voorstraat 6
1256 AC Amsterdam

Naam bedrijf
Adres bedrijf
Postcode/Plaats Bedrijf

Amsterdam, 9 februari 2018

Onderwerp: Sollicitatiebrief Administratief Logistiek Medewerker

Geachte heer/mevrouw,

In het regionaal dagblad zag ik uw advertentie waarin u een administratief logistiek medewerker zoekt. Ik wil graag voor deze functie in aanmerking komen. De werkzaamheden spreken mij zeer aan en ik denk dat deze ook goed bij mij passen.

Ik heb een Mbo-opleiding gevolgd die aansluit bij de in uw advertentie vermelde functie-eisen. Daarnaast leer ik graag en pik ik zaken snel op. Sinds mijn middelbare schooltijd heb ik altijd een bijbaantje gehad, ook tijdens de vakanties. Dit werk kwam ook deels overeen met de omschrijving van de taken in uw vacature. De administratieve taken spreken mij zeer aan omdat ik daarmee kan laten zien dat ik zeer nauwgezet en punctueel kan werken. Ik zal er altijd alles aan doen om ervoor te zorgen dat alles klopt in de boeken en dat facturen en orders correct de deur uit gaan. Het logistieke deel ligt mij eveneens zeer goed. Ik weet van aanpakken en ik weet ook dat het belangrijk is dat alles in een magazijn op orde is zodat goederen snel worden gevonden en er direct een goed overzicht is van de voorraden. De administratie waarin de voorraden worden genoteerd goed bijhouden is zeer belangrijk naar mijn mening.

Het is mij helaas nog niet gelukt om na het afronden van mijn opleiding een vaste baan te vinden. Momenteel werk ik via diverse uitzendbureaus in diverse tijdelijke functies, meestal als vervanging bij ziekte of vakanties. Dit vind ik op zich erg leuk om te doen, de afwisseling spreekt mij aan en ik doe veel ervaring op. Maar wat meer vastigheid, ook financieel, zou erg welkom zijn. Daarom ben ik nu al een tijdje op zoek naar een leuke baan die mij uitzicht geeft op een vaste aanstelling.

Ik zou het erg leuk vinden wanneer u mij naar aanleiding van mijn sollicitatie uitnodigt voor een persoonlijk gesprek. Een overzicht van mijn werkervaring kunt u vinden in het bijgevoegde cv.

Met vriendelijke groet,

Chris van den Bos

Advertentietip