Hieronder vindt u een sollicitatiebrief interieurverzorger.  U kunt deze brief  gebruiken interieurverzorger sollicitatiebrief voorbeeld. Kopieer deze brief van onze website, zet deze in Word en pas deze aan. Snel en simpel uw sollicitatiebrief.

Advertentietip

Marijke Snips Boerslaan 18 2345 JK Amsterdam

De Groot Schoonmaakservices
Steenmanstraat 15 PK Zaandam

Amsterdam, 12 december 2021

Betreft: sollicitatiebrief interieurverzorger

Geachte heer, mevrouw,

Middels dit schrijven wil ik graag aan u laten weten dat ik interesse heb in de functie van interieurverzorger binnen uw onderneming. Uw vacature werd mij door mijn man onder de aandacht gebracht. Deze had de advertentie gelezen in het blad Werk voor Jou van afgelopen week.

Ik zal mij eerst kort voorstellen. Mijn naam is Marijke Snips, ik ben 48 jaar en ik woon in Amsterdam met mijn man. Ik heb drie kinderen, een zoon en twee dochters, die allemaal hun geluk uit huis hebben gevonden. Hierdoor wil ik nu weer graag aan het werk. Het huis voelt leeg aan overdag en ik heb het gevoel dat ik zeker nog iets kan betekenen voor een leuke onderneming. Uw vacature spreekt mij aan, omdat ik in het verleden ook als interieurverzorger heb gewerkt.

Ik heb de huishoudschool gedaan en heb daarna de vervolgopleiding detailhandel gedaan op MBO niveau. Na deze opleiding heb ik twee jaar gewerkt als interieurverzorger bij Janssons Cleaning, totdat ik zwanger werd van mijn oudste dochter. De opvolgende jaren ben ik huismoeder geweest en ik ben acht jaar lang parttime werkzaam geweest als interieurverzorger bij Verlanden Schoonmaak tijdens de schooltijden van mijn kinderen. Uiteindelijk is dit bedrijf failliet gegaan en hierna ben ik niet meer aan de slag gegaan. Nu voel ik dat het echt tijd is om weet iets te gaan doen.

Ik heb een ruime ervaring met schoonmaakwerkzaamheden, zowel bij particulieren thuis als binnen ondernemingen en organisaties. Mijn ervaring helpt mij zeker om snel, effectief en doeltreffend te werken en ik heb zin om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik mis het gevoel om echt iets nuttigs te doen en ook mis ik het hebben van leuke collega’s. Ik ben dan ook erg enthousiast om weer te gaan werken.

Ik hoop dat u mij een uitnodiging zal sturen voor een nadere kennismaking. Heel graag kom ik eens bij u langs om te laten zien wat ik voor uw onderneming kan betekenen. Ik kijk er zeker naar uit.

Met vriendelijke groeten,

Marijke Snips

Bijlage CV

Misschien is de sollicitatiebrief archief medewerker iets voor u?

 

Advertentietip