Een voorbeeld sollicitatiebrief restauratieschilder. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede restauratieschilder sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Ton van de Linden
Irene straat 45
4598 KK Losser
Tel 06-22569895

Restauratiebedrijf de kwakel
t.a.v. mevrouw de Baan
Regenbooglaan 8
1569KLP Holten

Losser, 12 Junio 2020

Betreft: sollicitatiebrief restauratieschilder

Geachte mevrouw de Baan,

Graag zou ik in aanmerking willen komen van de vacature restauratieschilder aangezien ik nog steeds een baan zoek in dit vakgebied. Ik heb sinds enkele maanden mijn mbo-diploma met succes behaald en ik zou graag deze kennis in de praktijk willen brengen en uitbreiden. Ik hoop dan ook dat u mij deze kans geeft.

Tijdens mijn studie heb ik bij veel verschillende bedrijven stage gelopen, waardoor ik wel enkele ervaring heb opgedaan in de praktijk. Ondanks dat deze bedrijven erg enthousiast waren, was er helaas geen mogelijkheid om mij aan te nemen na het afronden van mijn diploma, waardoor ik nu nog aan het zoeken ben.

Behalve dat ik aardig wat kennis heb op het gebied van restauratie schilderen heb ik ook goede eigenschappen die ervoor zorgen dat ik de aangeleerde vaardigheden nog beter in de praktijk ben. Het feit dat ik erg precies ben in mijn werk en erg veel geduld hebt zorgt ervoor dat ik kwalitatief goed werk aflever. Ik vind het dan ook erg belangrijk om de beste kwaliteit af te leveren die mogelijk is en ik doe er dan ook alles aan om dit in de praktijk te brengen.

Ik hoop dat ik aan de hand van deze brief uw interesse heb kunnen wekken en u nader kennis met mij wil door middel van een persoonlijk gesprek waarin we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Mijn gegevens en enkele referenties kunt u vinden op mijn curriculum vitae die ik bij heb gevoegd.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

Ton van de Linden

Hoe schijf je een goede sollicitatiebrief? klik hier

Advertentietip