Een voorbeeld sollicitatiebrief cateringmedewerker. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief voor cateringmedewerker te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam
Adres
Postcode en WOONPLAATS

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS

Breda, 04 oktober 2019
Betreft: vacature cateringmedewerker

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte mevrouw Ring)

In de Telegraaf van 02 oktober jl. las ik met veel belangstelling de vacature van u voor de functie van cateringmedewerker bij uw organisatie. Ik voelde mij direct aangesproken bij het lezen van de vacature en heb direct besloten om u een sollicitatiebrief met mijn interesse en motivatie te schrijven.
Ik heb net mijn opleiding succesvol afgerond als cateringmedewerker bij de stichting opleidingen contract catering. Op dit moment ben ik op zoek naar een passende baan waar ik mijn kennis en vaardigheden in de praktijk kan toetsen.

Uw vacature sprak mij direct aan omdat u aangaf dat u opzoek bent naar jong talent die zich verder willen ontwikkelen in de catering. Tijdens mijn opleiding is mij geleerd hoe je als cateringmedewerker te werk gaat op een cateringlocatie. Ik heb meerdere malen stage moeten lopen bij diverse cateringbedrijven via mijn opleiding en daar heb ik al eerder kennis gemaakt met hoe je te werk moet gaan in de catering. Ik ben zeer gemotiveerd en leergierig ingesteld en ik ga ervan uit dat ik in uw organisatie mij verder kan gaan ontwikkelen.

Ik zou mezelf tenslotte willen beschrijven als een ambitieuze en vriendelijk persoon, die passie heeft voor de catering. Ik ben ervan overtuigd dat ik kan voldoen aan de omschreven functie eisen en dat ik een waardevolle bijdrage kan zijn voor uw organisatie.
Ik hoop dat mijn brief voor u aanleiding geeft tot een gesprek, zodat ik in een persoonlijk gesprek mijn sollicitatie kan toelichten. Voor verdere informatie en achtergronden van mij verwijs ik u naar de bijlage waarin mijn curriculum vitae is opgenomen.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip