Sollicitatiebrief callcenter medewerker

Een voorbeeld sollicitatiebrief callcenter medewerker . Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede callcenter medewerker sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer tips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Nieuwegein, 11 november 2018)

Betreft: vacature callcenter medewerkster

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Streutker)

Middels dit schrijven wil ik graag aangeven dat ik een grote interesse heb in de functie van callcenter medewerker bij Ab Verhoog Callcenter. Na het lezen van uw vacature, op de website ProGo.nu, ben ik dan ook direct begonnen aan deze sollicitatiebrief om mijn enthousiasme voor uw onderneming, en de functie, kenbaar te maken.

Ik zal mij eerst kort voorstellen. Mijn naam is Pieter de Boer, ik ben 42 jaar en vader van vier kinderen.
Tot zes jaar geleden ben ik huisvader geweest. Mijn vrouw overleed op jonge leeftijd en ik was van mening dat mijn kinderen voor alles moesten komen. Hiervoor heb ik dan ook mijn baan als servicemedewerker bij Bontlaar BV opgezegd.

Zes jaar geleden ben ik parttime gaan werken als servicemedewerker bij Lieverse Projecten te Haarlem, tijdens de schooltijden van mijn kinderen. Nu mijn zoons en dochter allemaal de basisschool hebben verlaten ben ik klaar om weer fulltime aan de slag te gaan.

Ik heb de opleiding tot commercieel medewerker met succes afgerond. In mijn jaren na het afstuderen heb ik diverse baantjes gehad als medewerker bij de telefonische klantenservice en in de telefonische verkoop. Het contact via de telefoon gaat mij dan ook uitstekend af. Dit is dan ook de reden dat uw vacature mij zo aanspreekt.

Ik ben goed bekend met uw onderneming, daar mijn zus ook jarenlang actief is geweest voor uw bedrijf voordat zij emigreerde naar Canada. Haar enthousiasme over uw bedrijf heeft altijd een aanstekelijke werking op mij gehad, echter, de zorg voor mijn kinderen had vanzelfsprekend de hoogste prioriteit.

Nu de tijd is aangebroken dat ik weer fulltime kan gaan werken ben ik erg enthousiast om te gaan beginnen. Ik heb een aangename en rustige telefoonstem, leer snel en sta klanten altijd passend te woord. Het zoeken naar oplossingen is mij op het lijf geschreven. Ik vind het belangrijk om ieder telefoongesprek met een glimlach te laten eindigen.

Uiteraard zou ik mijn sollicitatie graag eens mondeling toelichten tijdens een sollicitatiegesprek.

Met vriendelijke groet,

Pieter de Boer

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om twee sollicitatiebrieven callcenter medewerker te downloaden

Advertentietip