Een voorbeeld sollicitatiebrief callcenter medewerker . Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede callcenter medewerker sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Liesbeth de Wit
Gansstraat 123
4688 KL Jaarsveld

Ab Verhoog Callcenter
t.a.v. meneer Streutker,
Hopmans straat 899
Benschop

Jaarsveld, 11 november 2020

Betreft: vacature callcenter medewerkster

Geachte meneer Streutker,

Bij deze heb ik interesse in de functie van callcenter medewerker bij Ab Verhoog Callcenter. Na het lezen van uw vacature, op de website ProGo.nu, ben ik dan ook direct begonnen aan deze sollicitatiebrief om mijn enthousiasme voor uw bedrijf, en de functie, kenbaar te maken.

Mijn naam is Sandra van Wees ik ben 42 jaar en moeder van twee kinderen.
Tot zes jaar geleden ben ik moeder  geweest. Mijn man overleed op jonge leeftijd en ik was van mening dat mijn kinderen voor alles moesten komen. Hiervoor heb ik dan ook mijn baan als servicemedewerker bij Bontlaar BV opgezegd.

Zes jaar geleden ben ik parttime gaan werken als servicemedewerker bij Lieverse Projecten te Haarlem, tijdens de schooltijden van mijn kinderen. Nu mijn zoons en dochter allemaal de basisschool hebben verlaten ben ik klaar om weer fulltime aan de slag te gaan.

Ik heb de opleiding tot commercieel medewerker met succes afgerond. In mijn jaren na het afstuderen heb ik diverse baantjes gehad als medewerker bij de telefonische klantenservice en in de telefonische verkoop. Het contact via de telefoon gaat mij dan ook uitstekend af. Dit is dan ook de reden dat uw vacature mij zo aanspreekt.

Ik ben goed bekend met uw onderneming, daar mijn zus ook jarenlang actief is geweest voor uw bedrijf voordat zij emigreerde naar Canada. Haar enthousiasme over uw bedrijf heeft altijd een aanstekelijke werking op mij gehad, echter, de zorg voor mijn kinderen had vanzelfsprekend de hoogste prioriteit.

Nu de tijd is aangebroken dat ik weer fulltime kan gaan werken wil ik zo snel mogelijk weer gaan werken. Ik heb een aangename en rustige telefoonstem, leer snel en sta klanten altijd passend te woord. Het zoeken naar oplossingen is mij op het lijf geschreven. Ik vind het belangrijk om ieder telefoongesprek met een glimlach te laten eindigen.

Uiteraard zou ik mijn sollicitatie graag eens mondeling toelichten tijdens een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Liesbeth de Wit

Bijlage: CV

Hoeveel verdiend een callcenter medewerker?

Advertentietip