Een voorbeeld sollicitatiebrief oproepkracht Eventteam. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede oproepkracht Eventteam sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Sollicitatiebrief oproepkracht Eventteam

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de sollicitatiebrief

Betreft: sollicitatiebrief oproepkracht eventteam

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Op het internet ben ik jullie vacature voor oproepkracht Eventteam tegen gekomen. Graag zou ik voor deze vacature in aanmerking willen komen, vandaar dat ik deze brief schrijf.

Op het moment volg ik een opleiding voor het organiseren van evenementen. Dit lijkt me dan ook de ultieme manier om mijn opgedane kennis in de praktijk te brengen. Ik ben van mening dat ik prima geschikt ben voor deze functie vanwege mijn enthousiasme voor evenementen. Verder ben ik erg goed in het organiseren van verschillende activiteiten. Dit is al eerder gebleken toen ik vrijwillig verschillende feesten heb georganiseerd voor non-profit organisaties. Mijn enthousiasme die ik heb voor het organiseren kan ik prima overbrengen op mijn collega’s, waardoor iedereen nog meer gemotiveerd raakt om het evenement tot een succes te brengen.

Verder kan ik mijn enthousiasme ook overbrengen op bezoekers van een evenement. Het maken van een praatje voor een groep is ook totaal geen uitdaging voor mij. Dit is iets wat ik erg graag doe, ik ben dan ook zeker bereid om dit regelmatig te doen als dat nodig is.
Ik kan erg goed in een team werken, ik vind het leuk om met verschillende mensen te werken van verschillende afkomsten.
Mijn sociale vaardigheden zijn ook goed ontwikkeld, waardoor ik in de meeste gevallen totaal geen problemen heb met andere mensen.
Maar ik kan ook zelfstandig werken en dingen organiseren. Ik neem graag mijn eigen verantwoordelijkheid en ben erg besluitvaardig.

Ik hoop dat u na het lezen van mijn sollicitatie ook zo enthousiast met over mij, als dat ik ben over de vacature. Ik zou heel graag de kans krijgen om mezelf te bewijzen en bijdragen aan het organiseren van verschillende evenementen.

Ik ben zo vrij geweest om mijn Curriculum Vitae bij te voegen in de bijlage met enkele referenties van mensen die werken bij een non-profit organisatie waarbij ook heb bijgedragen aan de organisatie van een evenement. Ik hoop snel wat van u te vernemen.

Met vriendelijke groet,

(Je naam)

Advertentietip