Sollicitatiebrief dierenartsassistent

Een voorbeeld sollicitatiebrief dierenartsassistente. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede dierenarts assistente sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer advertentie tips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Vlissingen, 24 maart 2018)

Betreft: vacature dierenartsassistente

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte mevrouw Wolf)

In de weekkrant de Faam van 18 maart jl. las ik uw advertentie waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een kandidaat voor de functie van dierenartsassistente bij uw dierenartsenpraktijk te Vlissingen. De omschrijving van het werk en uw bedrijf spraken mij aan, waardoor ik direct telefonisch contact met u heb opgenomen. U gaf aan dat het vereist was om een sollicitatiebrief toe te sturen om aan de sollicitatieprocedure mee te kunnen doen. Via deze weg wil ik mij kandidaat stellen voor de openstaande vacature van dierenarts assistente bij uw dierartsenpraktijk Wolf.

Februari jl. heb ik mijn opleiding Dierenarts assistent Paraveterinair succesvol afgerond op MBO niveau 4. Ik heb nog geen werkervaring na mijn opleiding, maar tijdens mijn opleiding heb ik diverse keren stage gelopen als dierartsassistente bij verschillende praktijken. Tijdens de diverse stageperioden heb ik enige werkervaring opgedaan, op basis niveau. Ik wil ontzettend graag aan de slag als dierartsassistente en ik denk dat ik mij snel thuis zal voelen in uw praktijk, omdat u alle soorten dieren behandeld.

U treft in mij een persoon die als eerste heel goed met dieren om kan gaan, daarnaast ben ik klantgericht, stressbestendig, accuraat en leergierig. Ik kan verder goed samenwerken en luisteren naar het geen wat mij gevraagd word. Deze competenties heb ik allemaal tijdens mijn studie en stageperioden ontwikkeld en ik wil ze nu graag in de praktijk waar maken. Ik ben een doorzetter en daarom ben ik de ideale kandidaat voor mijn gevoel, om bij uw dierenartsenpraktijk als dierenartsassistente aan de slag te gaan.

Voor verdere persoonlijke informatie over mijn behaalde diploma’s en andere werkzaamheden verwijs ik u graag naar mijn curriculum vitae. Graag zou ik u in een persoonlijk gesprek een toelichting geven op mijn sollicitatie. Met belangstelling zie ik uw antwoord tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om twee sollicitatiebrieven dierenarts assistente te downloadena>

Advertentietip