Sollicitatiebrief verpleeghulp

Een voorbeeld sollicitatiebrief verpleeghulp. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede verpleeghulp sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer tips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Hoorn, 08 maart 2013)

Betreft: vacature verpleeghulp

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Bonke)

Via de vacaturebank op het internet las ik uw advertentie voor de vacature van verpleeghulp in het verzorgingscentrum te Hoorn. In de advertentie stond duidelijk vermeld dat er middels een sollicitatiebrief gereageerd kon worden om de interesse en motivatie kenbaar te maken.

Via deze sollicitatiebrief wil ik mijn vergaande interesse dan ook aan u kenbaar maken voor de openstaande vacature van verpleeghulp. De vacature voor verpleeghulp spreekt mij aan doordat ik veel voldoening haal in het helpen van mensen die zorg nodig hebben. Verder kan er zoals u aangeeft in de advertentie veel geleerd worden bij uw verzorgingscentrum en geeft u de ruimte tot opleiden.

ik heb een aantal jaren gewerkt voor diverse zorg instellingen, met name in de thuiszorg en ik beschik dus over de basiskennis om werkzaamheden uit te voeren in de zorg. De vacature spreekt mij aan omdat ik zoals ik al eerder heb vermeld voldoening haal in het verlenen van zorg. Ik beschik naast mijn huidige werkervaring in de zorg ook over de benodigde diploma’s. Het lijkt mij heel leuk om bij uw verzorgingscentrum te werken i.v.m. het afwisselende werk zoals in de advertentie vermeld staat.

Ik beschik over zeer goede communicatieve vaardigheden en daarnaast heb ik voldoende kennis en vaardigheden om de functie in uw verzorgingscentrum te vervullen. In de zorg vindt ik dat een openlijke houding naar de patiënten toe een must is. Ik kan goed samenwerken en vindt zelfstandig te werk gaan ook geen probleem. Verder ben ik vriendelijk en collegiaal ingesteld.

Voor meer persoonlijke informatie over mijn werkervaringen en behaalde diploma’s verwijs ik u naar mijn curriculum vitae. Graag kom ik in een persoonlijk gesprek een toelichting geven op mijn sollicitatie en curriculum vitae. Ik zie uw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om twee sollicitatiebrieven verpleeghulp te downloaden

Advertentietip