Een voorbeeld sollicitatiebrief gipsverbandmeester. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede gipsverbandmeester sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Johan van Klonk Grooteweg 80 1918 FF Amersfoort

Christina Ziekenhuis Amersfoort
Bredesloot 30 1918 LL Amersfoort

Amersfoort, 21 september 2018

Betreft: sollicitatiebrief gipsverbandmeester

Geachte Mevrouw de Backer,

Hierbij solliciteer ik graag naar de betrekking van gipsverbandmeester binnen uw ziekenhuis. Uw vacature viel te lezen in het blad ‘Bijzondere Medisch Specialisten’ waar ik een abonnement op heb. Omdat ik toe ben aan een leuke verandering in mijn carrière ben ik direct aan de sollicitatiebrief begonnen.

Mijn naam is Johan de Klonk, 42 jaar jong en woonachtig in mijn sfeervolle vrijgezellenflatje in het centrum van Amersfoort. Op dit moment ben ik werkzaam als assistent in de gipskamer van het Leids Universitair Medisch Centrum te Leiden. Deze functie bekleed ik al een kleine 7 jaar, maar helaas zijn er voor mij geen groeimogelijkheden binnen deze afdeling. Mijn ambitie is om zelf gipsverbandmeester te worden in een fijn ziekenhuis. Uw medisch centrum kan mij nu deze kans bieden.

Na de middelbare school ben ik naar Amerika verhuisd. Mijn ouders waren gescheiden en mijn moeder hertrouwde een Amerikaan. Uiteindelijk ben ik tot mijn dertigste bij mijn moeder blijven wonen, vooral om haar te verzorgen. Na het overlijden van mijn moeder ben ik teruggekeerd naar Nederland. In Amerika heb ik mijn bachelor in de ICT behaald, maar ik was toe aan iets nieuws. Het zorgen voor mijn moeder leverde mij zo veel dankbaarheid op dat ik de zorg in wilde gaan. Hierop heb ik de opleiding tot gipsverbandmeester gevolgd en ben ik als assistent bij het LUMC aan de slag gegaan. Als assistent heb ik niet het verzorgende beroep dat ik graag zou willen hebben.

Ik ben goed bekend met uw medisch centrum. Ik woon al enkele jaren in de directe omgeving van het ziekenhuis en drink er regelmatig een kopje koffie in het restaurant. Nu ben ik klaar om elke dag naar het ziekenhuis te komen om als gipsverbandmeester aan de slag te gaan.

Ik hoop dat u hierin mogelijkheden voor mij ziet. Ik kijk uit naar uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Johan van Klonk

Bijlage CV

U zoekt een functie in de zorg? kijk dan naar de vele sollicitatiebrieven in de zorg. Klik hier

Advertentietip