Een voorbeeld sollicitatiebrief voeger. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede voeger sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Hieronder vindt u een voorbeeld van een sollicitatiebrief.

Advertentietip

Hans van der Ploeg
Kikkerstraat 12
2300 KK Doorn

Bouwbedrijf de Voeger
T.a.v. Erwin van Deursen
Doodloperstraat 12
4596 KK Maarn

Doorn, 06 februari 2020

Betreft: vacature voeger

Geachte meneer van Deursen

In mijn kenniskring ving ik op dat u opzoek bent naar een ervaren voeger die naast gladwerk ook het speciale knipwerken beheerst. Ik ben al jaren bekend met het knipwerken en ik zou graag uw team van voegers komen versterken. Ik ben een voeger die houdt van aan pakken en doorwerken en sta voor kwaliteit. Op aanraden van uw werknemer Jan Bolk stuur ik u deze sollicitatiebrief waarmee ik mij beschikbaar wil stellen voor de functie van voeger.

De functie van voeger bij uw bedrijf spreekt mij enorm aan. Ik heb al meer dan 25 jaar ervaring als voeger. Door de crisis ben ik mijn baan bij mijn vorige werkgever kwijt geraakt en ben sinds dien aan het solliciteren voor de functie van voeger.
De gevraagde werkervaring zoals u dit aan geven heeft aan mijn kennis voor de functieomschrijving beschik ik over. Ik ben bekend met nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten en herstel werkzaamheden. Ik kan goed functioneren in een team, maar werk het liefst zelfstandig wanneer ik bezig ben met het zetten van knipwerk.

Kwaliteit en nauwkeurig werken vindt ik heel belangrijk.  Ik heb al meer dan 25 jaar werkervaring en ik ben nooit te oud om nieuwe manieren aan te leren en ik sta daar dan ook voor open. Ik hoop dat ik mijn ervaring kan benutten in uw bedrijf.

Doormiddel van deze sollicitatiebrief hoop ik dat u mij uitnodigt voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek zal ik sollicitatie persoonlijk toelichten.

Met vriendelijke groet,

Hans van der Ploeg

Bijlage: curriculum vitae

Meer sollicitatiebrieven vindt u hier

Advertentietip