Sollicitatiebrief voeger

Een voorbeeld sollicitatiebrief voeger. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede voeger sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Hieronder vindt u een voorbeeld van een sollicitatiebrief. Nog meer tips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Almelo, 06 februari 2013)

Betreft: vacature voeger

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Wildvank)

In mijn kenniskring ving ik op dat u opzoek bent naar een ervaren voeger die naast gladwerk ook het speciale knipwerken beheerst. Ik ben al jaren bekend met het knipwerken en ik zou graag uw team van voegers komen versterken. Ik ben een voeger die houdt van aan pakken en doorwerken en sta voor kwaliteit. Op aanraden van uw werknemer Jan Bolk stuur ik u deze sollicitatiebrief waarmee ik mij beschikbaar wil stellen voor de functie van voeger.

De functie van voeger bij uw bedrijf spreekt mij enorm aan. Ik heb al meer dan 25 jaar ervaring als voeger. Door de crisis ben ik mijn baan bij mijn vorige werkgever kwijt geraakt en ben sinds dien aan het solliciteren voor de functie van voeger.
De gevraagde werkervaring zoals u dit aan geven heeft aan mijn kennis voor de functieomschrijving beschik ik over. Ik ben bekend met nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten en herstel werkzaamheden. Ik kan goed functioneren in een team, maar werk het liefst zelfstandig wanneer ik bezig ben met het zetten van knipwerk.

In mijn werk ben ik heel nauwkeurig en ik vind het belangrijk om kwaliteit te leveren. Ook al heb ik al meer dan 25 jaar werkervaring ik ben nooit te oud om nieuwe manieren aan te leren en ik sta daar dan ook voor open.
Ik hoop dat ik mijn ervaring kan benutten in uw bedrijf.

Ik hoop dat mijn brief voor u aanleiding geeft tot een gesprek, zodat ik in een persoonlijk gesprek mijn sollicitatie verder kan toelichten. Verdere informatie en werkervaringen van mij vind u in de bijlage waarin mijn curriculum vitae is opgenomen.
Ik kijk uit naar uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om twee sollicitatiebrieven voeger te downloaden

Klik hier voor de actuele vacatures voeger

Advertentietip