Een voorbeeld Sollicitatiebrief covid belteam medewerker. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief covid belteam medewerker te kunnen schrijven.

Geja de Graaf
Vredeburg 15
1598KP Oldezaal
Tel 0698956847

Prikcentrum de lange Laan
Jan Pieter Zoon weg 89
4598KK Hengelo

Oldezaal 15 Januari 2021

Betreft: sollicitatie Covid belteam medewerker

Geachte heer/mevrouw (indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in),
Via een vriendin heb ik vernomen dat u nog iemand zoekt voor het belteam, vandaar dat ik heb besloten de stoute schoenen en te trekken en deze brief te schrijven. Ik ben namelijk heel erg geïnteresseerd in deze functie.

Afgelopen jaar heb ik mijn HBO-economie behaald, maar helaas blijkt dat ik hiermee niet mee aan de slag kan. Vandaar dat ik graag de kans zou krijgen om bij uw bedrijf aan de slag te kunnen, zodat ik weer wat nieuwe vaardigheden zou kunnen ontwikkelen en verder kan bouwen aan mijn leven.

Ondanks dat deze baan niet geheel aansluit bij mijn opleiding, spreekt hij me wel heel erg aan. Hetgeen mij zo aanspreekt is het sociale karakter, maar ook de administratie die erbij hoort past helemaal bij mij. Door mijn opleiding heb ik al enige kennis over administratie en ik ben dan ook van mening dat die een onderdeel van de functie is dat ik vrij snel onder controle heb.

Verder ben ik erg sociaal en lijkt het me erg leuk om samen met mensen te werken en ze verder te helpen. Graag geef ik mensen een hart onder de riem in deze moeilijke tijden en heb het idee dat ik dat ook kan binnen deze functie.
De reden waarom ik van mening ben dat deze functie bij mij past is omdat ik erg flexibel ben. Ik ben bereid om in de weekenden of vakanties te werken. Verder spreken mij de werktijden erg aan, aangezien ik de werktijden gedurende de dag zelf mag indelen. Verder is de baan erg afwisselend en uitdagend waardoor ik niet snel verveeld raak.

Ik ben van mening dat ik door middel van deze baan mij weer verder kan ontwikkelen. Ik hoop dan ook dat u mij deze kans wilt bieden en u contact met mij op neemt. Doormiddel van deze brief hoop ik u te hebben kunnen overtuigen om contact met me op te nemen en mij uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek.

Voor mij informatie over mijn opleiding en werkverleden verwijs ik u naar mijn bijgevoegde curriculum vitae. Ook kunt u hier enkele referenties vinden van bedrijven waar ik eerder heb gewerkt.

Met vriendelijke groet,

(handtekening)

Geja de Graaf

Bijlage CV

Bent u op zoek naar meer zorg sollicitatiebrieven?  Klik dan op deze link voor meer sollicitatiebrieven.

Advertentietip