Een voorbeeld sollicitatiebrief dieetkok. Deze sollicitatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief dieetkok te kunnen gaan schrijven. Het betreft een voorbeeldbrief dus het is belangrijk dat u deze na eigen inzicht herschrijft. U kunt deze sollicitatiebrief kopiëren, in World plaatsen en dan bewerken.

Advertentietip

Sollicitatiebrief dieetkok

Edwin Stoffelen
Arie van de Boomlaan 81
8610 TS Scheveningen

Huizen de Betuwe
Kerkenbos 12
1528 KK Den Haag

Scheveningen, 17 februari 2021

Betreft: sollicitatie dieetkok

Geachte heer, mevrouw,

Het is de realiteit, de tijd waarin we leven. Veel mensen zijn op zoek naar gezonde maaltijden, maar willen daarnaast ook afvallen. Ik word momenteel al veel gevraagd door anderen, wat zou je me adviseren? Wat mag ik wel en niet eten als ik af wil vallen? Mensen zien mij vaak als een soort coach en blijven advies vragen omdat het hen goed bevalt. Maar ik wil graag meer mensen helpen en dan ook echt wat voor de maatschappij kunnen betekenen en daarom reageer ik, nu ik mijn opleiding heb afgerond, op deze vacature van dieetkok.

Ik ben 29 jaar, woon in Scheveningen en ga graag aan de slag als dieetkok binnen uw organisatie. Ik heb namelijk vanuit mijn studie en de praktijk veel geleerd over gevarieerd koken, rekening houdende met dieetwensen van klanten. Tegenwoordig kan een dieet heel eenvoudig in worden gepast binnen de normale voeding en daar geef ik u graag mijn visie over/en een aantal voorbeelden. Dit kan ik u dan ook toelichten in een persoonlijk sollicitatiegesprek, dan merkt u direct welke meerwaarde ik zal zijn voor uw organisatie.

Bent u benieuwd en wilt u graag meer weten? Ik wacht op uw bericht en kan indien gewenst een heerlijke maaltijd voor u bereiden, rekening houdende met uw dieetwensen!

Met vriendelijke groet,

Edwin Stoffelen
Bijgevoegd CV

Mee sollicitatiebrieven vindt u hier

Advertentietip